Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 100 km

Weer drie inbraken in Middelburg

Toegevoegd: 18-10-2012, 15.41 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in een woning aan de Laan van Nieuwenhove in Middelburg. Ook op twee andere plekken werd ingebroken.


Uit de woning aan de Laan van Nieuwenhove is geld en een computer weggenomen. Om binnen te komen is een raam opengebroken. In dezelfde nacht is er ingebroken in twee woningen aan de Nadorstweg in Middelburg. Uit één woning is geld weggenomen. Uit de andere woning geld en computers.

Ook bij deze woningen werd een raam opengebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (19-10-2012 om 11:42)
Hulpverlener ,een goede gedachte een buurtwacht dat is zo gek nog niet hoor,in veel steden zie je dat al,misschien iets om voor te leggen aan de Gemeente Middelburg? Misschien kunnen ze er een beroep van maken ,kunnen gescreende mensen dit soort werk gaan doen ik zou er voor betalen hoor,eventueel.
Vlissinger (19-10-2012 om 02:02)
1 en de zelfde persoon, net als in Vlissingen. 3 inbraken vlak bij elkaar achter elkaar, wat kan de politie hier dan aan doen? zeg dat eens? een slimme inbreker wordt niet gepakt, planned alles al dagen vooraf, kiest het goede moment en zodra iemand iets merkt zit hij alweer thuis achter de buis.
Idee (19-10-2012 om 01:03)
Ik denk van de zelfde inbreker want 3 ramen opengebroken das wel verdacht gwn politie laten patroieren op die plekken maar dan in burger auto's dan kun je ze zo pakken
Zeeuw (19-10-2012 om 00:01)
Niks buurtwacht ! gewoon de prioriteiten van de politie verleggen; i.p.v. met hun flitscamera langs de weg staan, eens wat meer de straat op ! of wordt het te koud/nat voor de dames en heren met de pet?
Oom agent (18-10-2012 om 22:16)
@ rene, wat denk je dat de politie doet? op elke hoek van de straat naar inbrekers uitkijken? INbraken worden gedaan op momenten dat agenten op een melden van een ongeval of iets anders afgaan, duuuuh! AGenten kunnen niet overal tegelijk zijn, dat snappen inbrekers wel, en u?
Hulpverlener (18-10-2012 om 19:04)
Zo dan. Tijd voor een buurtwacht in het noorden van Middelburg? En denk aan de uitspraak van Teeven: als inbreker gewond raken is bedrijfsrisico!!!
Cookie-instellingen beheren