Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Wateroverlast bij hotel Oostburg

Toegevoegd: 19-10-2012, 00.55 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - Hotel - Restaurant De Eenhoorn in Oostburg heeft donderdagavond te kampen gehad met flinke wateroverlast.


In het pand aan de Markt werd een lekkage ontdekt. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland werd rond 22.30 uur op verzoek van Stichting Salvage de brandweer ingeschakeld.

Die is ter plekke gegaan en heeft ingezet op het wegpompen van water. Er was schade in het restaurant en een deel van het hotel. Even werd gedacht dat er mogelijk sprake was van een bouwkundig probleem en zodoende werd vanuit Goes een haakarmcontainer, speciaal uitgerust voor (dreigende) instortingen opgeroepen om zo onder meer voldoende stutmateriaal voor handen te hebben.

De situatie bleek volgens de woordvoerder qua bouwkundige schade mee te vallen en daarom werd besloten dat de brandweer van Oostburg de situatie zelf afkon met het inmiddels uitgeruke haakarmvoertuig met hulpverleningscontainer en een tankautospuit.

Volgens de website van het etablissement was dit deze en komende week gesloten vanwege vakantie. De woordvoerder van de Veiligheidsregio meldde al dat er geen gasten aanwezig waren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren