Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Autobranden Terneuzen en M'burg

Toegevoegd: 19-10-2012, 10.28 uur
De autobrand in Terneuzen.
De autobrand in Terneuzen.
© Foto: Francois Jansen van Rosendaal
Door: Tim Koster & Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn in Middelburg en Terneuzen auto's beschadigd geraakt als gevolg van brand.


De brand in Terneuzen (foto's) werd omstreeks 04.05 uur ontdekt op de Axelsestraat ter hoogte van de Aldi-supermarkt. De brandweer rukte met spoed uit maar kon niet voorkomen dat de auto, die aan de achterkant bij de wielkast in brand stond, vermoedelijk als verloren beschouwd moet worden. De auto die naast een woning en een houten schutting stond zal worden weggesleept voor forensisch onderzoek.

Het is de tweede autobrand in twee nachten.In de nacht van woensdag op donderdag ging aan de Korenbloemstraat een bedrijfsbusje in vlammen op. Ook dit voertuig is weggesleept voor forensisch onderzoek.

De autobrand in Middelburg woedde in de Granaat. Deze brand werd kort voor 02.00 uur ontdekt. De Middelburgse brandweer heeft het vuur gedoofd. De auto moest worden weggesleept.

Zie ook:
- Busje uitgebrand in Terneuzen (18-10-2012)


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Viper (20-10-2012 om 09:33)
Klopt niet normaal meer vandeweek hebben ze hier bij mij in de straat ook een busje in de brand gestoken in terneuzen, en 3 weken geleden mijn containers niet normaal meer 6 brandjes in 1 maand
Max (19-10-2012 om 12:49)
Welke man/vader moet hier weer lang voor moeten werken?? Erg ziek als je zoiets in de fik steek... Nederland weet nog maar net hoofd boven water te houden en dit mag zomaar gebeuren... Dader nieuwe auto laten betalen en flinke boete geven... Aanpakken zulke schoften :@
Marco (19-10-2012 om 12:07)
Ik zou allereerst 'ns kwijt willen, dat ik al dat vernielen van andermans bezittingen zo'n beetje beu begin te raken. Mochten de heren agenten/rechercheurs 'n dader vinden,... Aan de hoogste boom met die zwakkeling ! Het wordt tijd dat men gestraft gaat worden voor leed dat wordt veroorzaakt !!!
Idem dito (19-10-2012 om 10:36)
Ik woon in granaat k kon niet meer slapen al die lawaai hiero