Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Maaltijdbezorger overvallen en beroofd in Goes

Toegevoegd: 01-03-2006, 14.43 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Dinsdag tussen 22.20 en 23.15 uur werd een 16-jarige Goese pizza- en maaltijdbezorger in de Stoofstraat in zijn woonplaats door twee, mogelijk drie, personen overvallen en van zijn geld en maaltijd beroofd.

Toen de bezorger, nadat bij een bestelling een vals adres was opgegeven, op zijn scooter wegreed in de richting van de ’s-Heer Hendrikskinderenstraat, kwam plotseling een man voor zijn scooter staan. De bestuurder remde en een tweede persoon kwam tevoorschijn, deze trapte de scooter omver.

De 16-jarige viel en de helm werd van zijn hoofd getrokken. Hij werd hij diverse keren tegen het hoofd getrapt en zijn portemonnee werd uit zijn jaszak weggenomen.

Ook de maaltijd die hij moest bezorgen werd gestolen. In de portemonnee zat meer dan honderdvijftig euro. De bezorger liep een pijnlijk hoofd en schrammen in het gezicht op.

Politie Zeeland heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren