Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging straatroof in Goes

Toegevoegd: 19-10-2012, 18.30 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een onbekende man heeft afgelopen zondagavond geprobeerd een 16-jarig meisje uit de gemeente Goes te beroven van haar tas. Dat heeft de politie vrijdagavond pas bekend gemaakt.


Het meisje liep rond 19.45 uur over de parkeerplaats Stationspark aan de achterzijde van het station toen de man haar tegemoet kwam lopen. De man pakte plotseling haar handtas en begon hier aan te trekken. Het meisje gaf de man een trap waarna ze weg kon rennen, met haar tas.

Omdat de dader een opvallend signalement heeft, hoopt de politie dat er iemand is die hierop aanslaat. Een blanke man van ca 40 a 45 jaar, ongeveer 1.75 cm lang met een opvallend ingevallen gezicht. Hij heeft donker/grijze haren in een lange staart. Hij droeg een zwarte, lange jas tot halverwege zijn bovenbenen en een zwarte, zogenaamde Michael Jackson hoed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan (21-10-2012 om 12:16)
Goedzo dat het meisje een trap heeft uitgedeeld. Dan had die man da maar niet moeten proberen. Ik ben daar ook 2x per week daar bij het station en ik let echt altijd goed op.
Jeremy (20-10-2012 om 11:12)
@ "jo" u zou eigen rechter spelen ? ook als u de dader niet weet te vinden ? wat gaat u dan doen ? nou ? tegen uw man klagen of zo ? stuur liever uw dochter op karate of zo. een pepperspraytje voor sinterklaas dan maar ?
Mark (20-10-2012 om 04:54)
De aangifte is al langer gedaan. echter de politie brengt het nu pas naar buiten. Waarschijnlijk ivm de privacy van de verdachte. Nou, als de verdachte privacy wil, moet hij dit soort dingen niet doen. Weg met die privacy voor verdachten. Gelijk aan de schandpaal nagelen.
Jo (19-10-2012 om 19:21)
Walgelijk wat er allemaal gebeurd als mijn dochter dit overkomt ik wacht niet op de rechter dan speel ik zelf voor rechter ik schaam mij voor de nederlandse justitie en de kleik die daar rond hangt
Jantje (19-10-2012 om 19:07)
Brrr !! wat eng zeg!dit bericht...allleen waarom nu pas aangifte gedaan en niet gelijk???en pas dagen later???wie weet loopt die kerel nu ergens anders op iemand te loeren en kan het verkeerd aflopen met het volgende slachtoffer..mensen wees nooit bang maar doe gelijk aangifte,,
Onbekend (19-10-2012 om 19:06)
Ben je weer goed mee wens het meisje heel veel sterkte lopen te veel van die halve zolen rond
Cookie-instellingen beheren