Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Automobilist twee maal bekeurd bij Wissenkerke

Toegevoegd: 01-03-2006, 14.44 uur
Door: Politie Zeeland

WISSENKERKE - Op de Oost Westweg in Wissenkerke werd woensdag om 06.45 uur een 21-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland bekeurd.

De man reed in de richting van Wissenkerke met een snelheid van 130 km/h, terwijl op deze weg een maximum snelheid van 100 km/h geldt.

Tussen Kamperland en Wissenkerke haalde met dezelfde snelheid, ondanks een inhaalverbod, in op een besneeuwd stuk weg. Later deed hij dat nog een keer tussen Wissenkerke en Kortgene, hier lag geen sneeuw op de weg.

De man kreeg twee bekeuringen: een van € 130,- vanwege een inhaalverbod en een van € 94,- voor het overschrijden van de maximum snelheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren