Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek bandensporen Axel

Toegevoegd: 23-10-2012, 15.17 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - In Axel heeft de politie vanmiddag bandensporen onderzocht die mogelijk verband houden met de verdwijnen en het overlijden van de bejaarde man uit Axel.


Het onderzoek vond plaats bij een bruggetje over de Axelsche Kreek, vlakbij de rotonde Buthdijk - Rooseveltlaan - Zuidsingel - Lageweg. In de berm en op de weg waren bandensporen gevonden.

De technische recherche en de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie hebben uitgebreid foto's gemaakt. Of de sporen daadwerkelijk verband houden met de vermissingszaak is nog niet bekend.

Volg ook de berichtgeving op ons officiële
Twitteraccount @hvzeeland.

Zie ook:
- Dode Westdorpe is vermiste man (23-10-2012)
- Vermoedelijk sprake misdrijf Axel (23-10-2012)
-
Verdachte verdwijning man Axel (23-10-2012)


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (23-10-2012 om 20:18)
En dan maar zeggen dat de politie er alleen is om bonnen te schrijven voor fietsers zonder licht etc...... Wordt hier ook wel bij stil gestaan door die negatievelingen??
D'n Aikant (23-10-2012 om 17:44)
Over bandensporen gesproken. Er staan bandensporen in berm Tractaatweg t.h.v. hmp 1,3 zag ik vanmorgen (en vanachtermiddag ook weer) toen ik richting Zelzate reed vanaf Langeweg
Cookie-instellingen beheren