Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Minderjarigen verdacht dealen drugs

Toegevoegd: 24-10-2012, 21.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Woensdagmiddag rond 15.20 uur zijn een 16-jarige jongen en een 17-jarige jongen aan de Poorterslaan in Hulst aangehouden. 

Het tweetal uit Hulst wordt ervan verdacht softdrugs te hebben verkocht aan leerlingen van een middelbare school aan de Poorterslaan. Bij een jeugdagent, die regelmatig contact heeft met de school, kwamen signalen binnen dat er softdrugs verkocht werd aan minderjarige leerlingen.


Hierop is woensdagmiddag een controle gehouden waarbij de twee jongens zijn aangehouden In de woningen van beide jongens is huiszoeking gedaan. In de woning van de 17-jarige jongen is een hoeveelheid softdrugs aangetroffen. De drugs is in beslag genomen.

Tegen beide jongens is proces-verbaal opgemaakt. De politie sluit niet uit dat er in de toekomst meerdere controles gehouden zullen worden worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.G. (26-10-2012 om 15:14)
Controleer dan gelijk al die jonge knullen die in flinke auto's in de buurt rijden ook even, waar betalen die gasten dat van ?? juist, van het dealen !! ik durf te wedden dat 75 % van die gasten op deze manier hun auto aangekocht hebben en ook onderhouden
Enrico (25-10-2012 om 17:38)
Inderdaad een goede actie van oom agent, maar er wordt al vele jaren, net buiten de school gedeald. We werken regelematig in de buurt daar, zo zie je wel eens iets. Maar het begin is gemaakt, nu de grotere jongens eens achter de vodden zitten.
Marco (25-10-2012 om 16:51)
Nee hoor Rick, in dorpen zijn ze daar streng in, vorige week mochten 2 kinderen in de Spar zelfs geen Shandy kopen. Dat vond ik weer overdreven, dan zouden ze ook de vla met rumrozijnen en tiramishu bij alcohol moeten plaatsen. Want daar in zitten mini beetje ?% alc in. Zelfs IK wist dat niet..
Nog een ongeruste ouder (25-10-2012 om 16:51)
Het dealen van drugs is al veel langer aan de gang op het Reynaert college, er lopen er nog op school rond hoor. hopen dat ze ze goed aanpakken en dat het Reynaert college er ook eens iets aan doet. Dit is niet alleen de taak van de politie Hulst.
Leerling Terneuzen (25-10-2012 om 16:13)
Zo hoort het! direct een huiszoeking en met succes! Hellaas zijn dit er nog maar 2 van de velen, en niet alleen in hulst dit gebeurd op meerdere scholen. Het lijkt wel alsof dit een normale gewoonte word!
Geer (25-10-2012 om 15:37)
Toch makkelijk zo een wietpas !!!
Cookie-instellingen beheren