Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Man overvallen in Vlissingen

Toegevoegd: 25-10-2012, 01.53 uur - Update: 25-10-2012, 13.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Twee jongens hebben woensdagavond rond middernacht een 58-jarige man uit Oost-Souburg in de Coosje Buskenstraat in Vlissingen overvallen.  


De man had op het moment van de overval een geldzak bij zich welke hij vermoedelijk wilde storten bij een automaat in de straat. Hiervoor had de man zijn auto voor de geldautomaat geparkeerd. De politie is op zoek naar de twee daders en getuigen van de overval.

Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om twee donkere jongens, met donkere kleding, rastahaar en een ijsmuts. De overvallers zijn lopend via de Walstraat gevlucht.  

Na de overval heeft de politie onderzoek gedaan naar mogelijke sporen. De auto van de man is vervolgens weggesleept voor onderzoek. Volgens de politie hebben de daders een buit van enkele duizenden euro's.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samantha (26-10-2012 om 13:53)
Pfff Marijke toch, dit had iedereen kunnen overkomen. Of je nou jong of oud bent. Sorry hoor mijn mond valt open van verbazing over wat je schrijft... En jan de rechter.... geen woorden voor wat je schrijft. Alleen maar BAH! Ondernemer sterkte! Hoop dat ze de daders snel hebben!
Het donkere eind van de straat (26-10-2012 om 07:05)
Al die mensen die hier schrijven in verontwaardiging komen zeker nooit buiten s'nachts ? probeer het anders eens zelf, met een zak geld staan zwaaien diep in de nacht als u denkt dat dat verstandig is en maar moet kunnen. en dan later bij slachtofferhulp aankloppen ook nog zeker ? denk eens na !
T4 (25-10-2012 om 20:51)
Jan de Rechter volgens mij zit jou verstand op een plek waar het zon licht niet bij kan komen. en dat geld ook voor jan.waneer die man ze geld stort moet ie zelf weten je moet met je handen van iemand ze spullen af blijven.als ik die aannemer was hadt ik je in het beton gegoten.
Mister t (25-10-2012 om 20:23)
Waarschijnlijk sloot die man ze zaak pas rond middennacht, en tegen woordig ben je in je eigenhuis net zo kwetsbaar . voor al die mensen die het beter weten ..pff
Marijke (25-10-2012 om 19:12)
Het is sowieso niet verstandig om de dagopbrengst 's-avonds laat weg te brengen. Een goede kluis in de zaak die niet makkelijk kan worden opengebroken c.q meegenomen zou misschien een oplossing zijn. Gezien de foto is deze meneer ook niet meer de jongste dan kan je niet met zoveel geld op pad.
Koos (25-10-2012 om 18:58)
@jan de rechter: je moet een keer storten, dus dat maakt echt niet uit, ik stap zelf nooit uit als ik mensen zie binnen 100 meter van de automaat. En dat hij de rekening zou moeten betalen? Die zou ik laten betalen door de veroorzaker, die doet namelijk iets wat niet mag!.
Cookie-instellingen beheren