Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 240 km

Vijf gewonden bij ongeval N62

Toegevoegd: 27-10-2012, 02.10 uur - Update: 27-10-2012, 12.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
DRIEWEGEN - Bij een verkeersongeval op de Westerscheldetunnelweg (N62) zijn vrijdagavond rond 22.00 uur vijf personen gewond geraakt. 


Een 31-jarige vrouw uit Hulst reed over de Westerscheldetunnelweg en klapte vlak voor de tolpoortjes achterop een personenauto waarin vier mensen zaten. Hierdoor sloeg de voorste auto over de kop en belandde naast de weg in de berm. De auto waar de 31-jarige vrouw in zat, belandde even verderop in een sloot. 

Voor het ongeval zijn vier ambulances ingezet, ook de brandweer is ter plaatse geweest omdat er sprake was van rookontwikkeling en lekkage van brandstof. Het ongeval vond plaats tussen de Oostbuis en het Tolplein. De verwondingen van de 31-jarige vrouw uit Hulst leken mee te vallen. De vier inzittenden van de andere auto, een 19-jarige vrouw, een 17-jarige jongen en twee mannen van 22, liepen vermoedelijk allemaal nekletsel op. 

Omdat uit een blaastest bleek dat de 31-jarige vrouw teveel had gedronken is er in het ziekenhuis bloed van haar afgenomen. Dit bloedmonster wordt opgestuurd naar het NFI en zal daar worden onderzocht. Uiteraard is de uitslag hiervan nog niet bekend op dit moment. Het rijbewijs van de vrouw is in ieder geval ingevorderd. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. 

De tunnel is tijdens het ongeval niet afgesloten geweest. Het verkeer kon over de linkerrijstrook passeren. Na het ongeval heeft de politie onderzoek gedaan naar de toedracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept waarna het wegdek is gereinigd.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (27-10-2012 om 11:37)
Een ,,vrouw,, om tien uur al bezopen! en ook nog achter het stuur kruipen?en wat komt er uit het nekletsel van de onschuldige mensen?in de aangereden auto?haar flinke straf en alle kosten uit eigen zak laten betalen plus rijbewijs voorgoed afnemen
Ron (27-10-2012 om 11:36)
Kan deze Tunnelweg nog donkerder, ik rij er elke avond er kan werkelijk geen lichtje af. Moeten er, zoals gewoonlijk, weer eerst dodelijke slachtoffers vallen?????
Cookie-instellingen beheren