Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 85 km

Vijf gewonden bij ongeval N62

Toegevoegd: 27-10-2012, 02.10 uur - Update: 27-10-2012, 12.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
DRIEWEGEN - Bij een verkeersongeval op de Westerscheldetunnelweg (N62) zijn vrijdagavond rond 22.00 uur vijf personen gewond geraakt. 


Een 31-jarige vrouw uit Hulst reed over de Westerscheldetunnelweg en klapte vlak voor de tolpoortjes achterop een personenauto waarin vier mensen zaten. Hierdoor sloeg de voorste auto over de kop en belandde naast de weg in de berm. De auto waar de 31-jarige vrouw in zat, belandde even verderop in een sloot. 

Voor het ongeval zijn vier ambulances ingezet, ook de brandweer is ter plaatse geweest omdat er sprake was van rookontwikkeling en lekkage van brandstof. Het ongeval vond plaats tussen de Oostbuis en het Tolplein. De verwondingen van de 31-jarige vrouw uit Hulst leken mee te vallen. De vier inzittenden van de andere auto, een 19-jarige vrouw, een 17-jarige jongen en twee mannen van 22, liepen vermoedelijk allemaal nekletsel op. 

Omdat uit een blaastest bleek dat de 31-jarige vrouw teveel had gedronken is er in het ziekenhuis bloed van haar afgenomen. Dit bloedmonster wordt opgestuurd naar het NFI en zal daar worden onderzocht. Uiteraard is de uitslag hiervan nog niet bekend op dit moment. Het rijbewijs van de vrouw is in ieder geval ingevorderd. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. 

De tunnel is tijdens het ongeval niet afgesloten geweest. Het verkeer kon over de linkerrijstrook passeren. Na het ongeval heeft de politie onderzoek gedaan naar de toedracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept waarna het wegdek is gereinigd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corinne van Hoorn (4-11-2012 om 19:08)
Hoi Johan, Je mag mij mailen en dan breng ik je in contact met deze personen. Ik weet van allemaal dat ze graag in contact willen komen met iedereen die geholpen heeft. Je kan mij bereiken op [email protected] Groeten Corinne
Johan van Dongen (3-11-2012 om 13:14)
Alleen willen wij nu ook weten hoe het met deze mensen gaat. Ik weet ook de naam van het meisje wat rechtsachter de auto lag, als iemand dit nog leest , zou het fijn zijn om wat van te horen. Met vriendelijke groet, Johan van Dongen
Johan van Dongen (3-11-2012 om 13:12)
Hallo, Ik lees nu net pas de reacties op dit ongeluk, Mijn collega en ik hebben ook bij dit ongeluk geholpen. Wij hebben via politie en ziekenhuis geprobeerd om contact te leggen met deze slachtoffers, alleen kunnen zij geen gegevens over patienten verstrekken, geheel begrijpelijk.
Corinne van Hoorn (28-10-2012 om 23:40)
Als het goed is belt de politie mij morgen terug want wij zitten met zoveel vragen. Ik ga daar u adres en als ze dat niet geven geef ik ons telefoonnummer zodat u ons kan bereiken. Groeten Corinne
Corinne van Hoorn (28-10-2012 om 23:39)
Ik heb die mevrouw der hand wel blauw geknepen enz. Zij is van alle slachtoffers nog de enigste die in het ziekenhuis ligt. Ze heeft een nekwervel gebroken en haar bekken.
Corinne van Hoorn (28-10-2012 om 23:38)
Hoi Anke, Dit is inderdaad onze dochter die jullie terzijde hebben gestaan. Zij ligt in het ziekenhuis in Goes en wilt jullie heel graag zien. ze heeft het constant over u van als deze mevrouw niet tegen mij was blijven praten dan was ik van de wereld geraakt.
Cookie-instellingen beheren