Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Man mishandeld en beroofd

Toegevoegd: 27-10-2012, 13.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Vrijdagavond rond 22.30 uur is een 25-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland bestolen van zijn portemonnee in Bruinisse. Hierbij zou hij zijn mishandeld. 

De politie trof de man aan op een parkeerplaats aan de Hageweg 't Centrum in Bruinisse. Hij verklaarde dat hij was mishandeld door een man en een vrouw en dat hierbij zijn portemonnee door het tweetal was gestolen. Hij verklaarde dat hij was geslagen, dat hij een knietje in zijn gezicht had gekregen en dat hij in zijn kruis zou zijn geknepen.


Op het moment dat de aangever zijn verhaal vertelde aan de politie kwamen de twee verdachten het parkeerterrein weer opgereden. De twee zijn direct aangehouden door de aanwezige politieagenten.

De verdachten, een 34-jarige man en een 32-jarige vrouw uit Goes, zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zitten zij nu nog vast en worden vandaag verder gehoord over de zaak. Het slachtoffer van de diefstal heeft aan de mishandeling een pijnlijk gezicht en pijn in zijn 'edele delen' overgehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (27-10-2012 om 21:30)
Laat ze gerust daar een paar weken zitten
Cookie-instellingen beheren