Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 163 km

Schietpartij was met alarmpistool

Toegevoegd: 28-10-2012, 21.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie bevestigt dat er vrijdagavond geschoten is in de Hobeinstraat in Vlissingen.


In eerste instantie vond de politie alleen een plas bloed. Dader of slachtoffer waren nergens te vinden. Uit onderzoek blijkt dat er is geschoten met een alarmpistool. Een alarmpistool werkt op basis van gasdruk en geeft alleen een knal. Er komt geen kogel uit. 

Volgens de politie is het pistool gebruikt nadat er onenigheid was ontstaan tussen een 31-jarige Vlissinger en een 39-jarige plaatsgenoot. Bij die ruzie heeft de 31-jarige Vlissinger met het alarmpistool geschoten. De 39-jarige man heeft hierna de schutter in elkaar geslagen. 

De politie heeft de mannen aangehouden na een tip van een getuige, een bekende van de 39-jarige Vlissinger. Beide mannen hebben een verklaring afgelegd. Zij zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld. Het alarmpistool is in beslag genomen.

Zie ook:
- 26/10/2012: Onderzoek naar schietpartij Vlissingen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (30-10-2012 om 10:52)
Wat willen jullie nou? Dat hij met een echte had geschoten? Dan was het weer een lijer geweest, hij deed dit alleen om die andere af te schrikken maar dat was niet gelukt. Wat een rare reactie's hier. Maak eens een keuze.
Marijke (29-10-2012 om 08:30)
Toch maar een fikse boete ondanks dat het maar een alarmpistool is.!!!
Marco (29-10-2012 om 01:49)
Tsjaaa,.... Beetje dom hè ! Met 'n alarmpistool over straat gaan. Wat wil je dan bereiken ? Denk je 'respect' af te dwingen ! Schiet die ander met 'n ÉCHT pistool terug. wat 'n lafbakken lopen 'r tegenwoordig rond op straat ! Alleen in elkaar geslagen, geluk gehad, volgende keer nooit meer opstaan ?
Rico_b (28-10-2012 om 22:36)
Wat een sukkel ga je iemand willen neerschieten met alarmpistool:) Om daarna als bezem gebruikt te worden:) En de straat met je wordt aangeveegd
Cookie-instellingen beheren