Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen van de weg A58 Goes

Toegevoegd: 30-10-2012, 11.08 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een Tsjechische vrachtwagen is vanochtend vroeg naast de A58 bij Goes in de berm vast komen te zitten.

Het ongeluk gebeurde vanochtend vlakbij de op- en afritten bij Goes. De vrachtwagenchauffeur is vermoedelijk in slaap gevallen, van de weg geraakt en via de berm tot stilstand gekomen tegen een boom.


Er moest een boom worden omgezaagd om de berging van de truck mogelijk te maken. Vanwege de berging van de vrachtwagen is momenteel een omleiding ingesteld. Verkeer wordt aangeraden om te rijden via omleidingsroute U-18.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Containerboer (30-10-2012 om 11:56)
En ja hoor we hebben dr weer 1... tzal niet de laatste zijn! Lekker rommelen met die tacho voor je rust te omzeilen en dan krijg je dit! nu ist maar een boom en gelukkig geen gewonde maar stel je voor... mag weer genoeg kosten! wanneer gaan ZE het nu eens snappen dat het zo niet langer kan!
Kees (30-10-2012 om 11:53)
Zowel chauffeur als omstanders mogen in hun handjes knijpen met deze afloop.
Cookie-instellingen beheren