Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Vier gewonden bij ongelukken

Toegevoegd: 30-10-2012, 13.44 uur
Door: Roland de Jong
KATS - Vanmorgen vonden kort na elkaar twee aanrijdingen plaats op de Eerste Deltaweg bij Kats waarbij tweemaal drie voertuigen waren betrokken. In totaal raakten vier personen gewond, waarvan er drie naar het ziekenhuis zijn vervoerd met nekklachten.


Het eerste ongeval vond plaats rond 07.45 uur ter hoogte van de sluizen. Dit was een kopstaartbotsing tussen drie personenauto's. Twee bestuurders liepen nekklachten op en zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Twee auto's konden niet meer verder rijden en werden weggesleept. Het verkeer werd omgeleid over de parallelweg.

Omstreeks 09.00 uur vond in de file die was ontstaan als gevolg van het vorige ongeluk een tweede aanrijding plaats ter hoogte van Kats. Ook hier waren drie auto's bij betrokken en liepen twee inzittenden nekklachten op. Twee auto's werden weggesleept.

Tijdens de afhandeling van dit laatste ongeval vond een automobilist het nodig de file in te halen over de doorgetrokken streep. Ondanks dat het tegenovergestelde verkeer al begon te rijden, liep het toch nog goed af. Deze automobilist werd aangesproken door een agent en moest even wachten. Hij is toch zelf gaan rijden en zal dus binnenkort een boete in de bus krijgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@cassandra (30-10-2012 om 23:15)
Volgens mij was de rijbaan al vrijgegeven door de politie, toen dat tweede ongeval plaats vond. Logisch dat er dan nog een file staat nav dat eerdere ongeval. Misschien dat het handiger is om goed op te letten op de weg, om ongevallen als deze te voorkomen....
Jaap (30-10-2012 om 22:18)
Ik stond er voor en heb alles zien gebeuren, als mensen niet vooruit kijken als ze aan het rijden zijn dan gebeuren deze dingen. Ik weet niet wat ze aan het doen was maar niet aan het opletten. Een omleiding was er idd niet.
Loes (30-10-2012 om 18:03)
Een nog wat hogere boete voor deze persoon zal wel op z,n plaats zijn, hij had haast zeker voor om een stukje witlof bij de supermarkt
Mark (30-10-2012 om 16:03)
Het is altijd opletten daar, voor de meeste forensen die daar dagelijks over rijden is de situatie bekend. Helaas is voor veel andere weggebruikers de situatie toch niet overzichtelijk genoeg, en dan helpt het ook niet dat het 2e infobord na 4 maanden nog steeds niet gerepareerd is.
Cassandra (30-10-2012 om 14:54)
Ja en dat tweede ongeluk had voorkomen kunnen worden als de politie zn auto niet dwars op de weg had gezet, en voor wat.. voor niks. toen ik daar reed 8:45 was de hele weg vrij alleen de politie zorgden ervoor dat er een dikke file ontstond tot bij colijn zo ongeveer.
Arjan (30-10-2012 om 14:42)
Er was helemaal geen omleiding via de paralellweg. Ik moest zelf naar Goes en ben via Kats verder gereden omdat de weg was afgesloten.
Cookie-instellingen beheren