Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Politie houdt daders mishandeling aan

Toegevoegd: 30-10-2012, 20.32 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vanmorgen drie personen aangehouden na een mishandeling dit weekeinde in het centrum van Terneuzen. Eén van die arrestaties bleek onterecht.


In de nacht van zaterdag op zondag werd rond 02.00 uur werd op straat een 19-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen door een groepje geschopt en geslagen. De politie hield direct al ee 16-jaige jongen aan. In deze zaak zijn vanmorgen dus nog drie aanhoudingen gedaan.

Uit onderzoek en na het horen van getuigen kwam de politie op het spoor van de andere drie. De officier van justitie besloot dat de drie verdachten buiten heterdaad mochten worden aangehouden. Vanmorgen vroeg is dat gebeurd.

De drie zijn overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen. Daar zijn ze gehoord. Twee van de jongens zijn in verzekering gesteld. De derde bleek geen aandeel gehad te hebben in de zaak. Hij is weer vrijgelaten. De andere twee zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zit ook de eerst aangehouden verdachte nog vast.

Zie ook:
- Twee geweldplegingen in Terneuzen (28-10-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (31-10-2012 om 16:29)
Goed zo eindelijk begint het er op te lijken dat de terneuzense politie eens werkt goed zo. ik had geen vertrouwen meer in deze agenten doordat in het verleden de indruk gewekt werd dat ze liever lui dan moe waren. ga zo door politie terneuzen
Cookie-instellingen beheren