Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motor gestolen uit voortuin Goes

Toegevoegd: 09-11-2012, 12.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van donderdag op vrijdag is uit de voortuin van een woning aan de Heernisseweg in Goes een motor gestolen. 

De motor stond slotvast afgesloten in de tuin. Het gaat om een Honda Sd01 met kenteken MB-RG-72.


De kleur en de waarde zijn niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bds (9-11-2012 om 17:54)
Hoeveel de waarde ook is,, tegenwoordig kun je niks meer laten staan het wordt voor je neus gejat! Jammer dat er geen foto is geplaatst om de zoektocht te bevorderen!
Grip Motorrijschool (9-11-2012 om 17:06)
Deze motor is inderdaad onbetaalbaar voor ons, er is daarom ook 500 euro uitgeloofd voor de gouden tip voor het terug vinden van deze motor. De motor is voorzien van gele belettering : Grip Motorrijschool, en heeft een topkoffer achterop. 80.000 km op de teller en het bouwjaar is 2000. Help ons
Collega (9-11-2012 om 13:19)
Het gaat om een zilver-zwarte Hond Varadero. De waarde? Onbetaalbaar want dit is een instruktiemotor van een hardwerkende zelfstandige. Houdt ogen en oren open!
Cookie-instellingen beheren