Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Botsing op N61 bij Biervliet

Toegevoegd: 10-11-2012, 02.30 uur - Update: 10-11-2012, 12.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Op de Middenweg (N61) ter hoogte van Biervliet vond in de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval plaats waarbij één van de bestuurders er vandoor is gegaan. 

Rond 00.30 uur vond het ongeval plaats tussen een busje en een personenauto. De verdachte automobilist, een 18-jarige man uit de gemeente Terneuzen, was vanaf een erf de weg op gedraaid. Hierbij had hij de passerende auto niet opgemerkt waardoor hij hiermee in aanrijding kwam. Voor het ongeluk zijn twee ambulances en de brandweer opgeroepen.  


Enige tijd na het ongeval bleek dat de 18-jarige nergens meer was te bekennen. Hij was er vandoor gegaan. De politie heeft nog gezocht met een speurhond maar heeft de verdachte niet gevonden. De jongeman is later die nacht aangehouden en is hem een blaastest afgenomen. Hij bleek ruim drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken.  

Tijdens het ongeval was de weg volledig afgesloten voor het verkeer. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn weggesleept. Volgens de politie is er bij het ongeval niet gewond geraakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Isolde (10-11-2012 om 13:40)
@Son53: lees nou eens goed---> de knul van 18 had 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en hij is op de vlucht geslagen. Heeft geen **** te maken met donker, nat of wat dan ook. Dus ja, het is de schuld van de 18 jarige! Gepaste straf zou zijn: 3 jaar geen rijbewijs. (3x t.h.a.)
Son53 (10-11-2012 om 13:00)
Zonder beschuldigend te zijn : Donker, nat , misschien slik op de weg en daarbij te weten dat de N61 een gevaarlijke weg is. Kijk uit, je rijdt niet alleen met je eigen leven. sterte voor de slachtoffers en voor de buutbewoners, die al meerdere keren 's nachts opgeschrikt zijn door een ongeluk
Marijke (10-11-2012 om 11:14)
Ja, ik zou óók maken dat ik wegkwam na driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd!!!
Cookie-instellingen beheren