Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing in Axel

Toegevoegd: 12-11-2012, 17.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Bij een botsing in Axel zijn maandagmiddag drie auto's op elkaar gebotst. Bij het ongeval raakte één persoon gewond. 


Het ongeval vond rond 15.10 uur plaats op de Zuidsingel. Door nog onbekende oorzaak botste twee auto's frontaal op elkaar. Een achteropkomende auto zag dit te laat en botste vervolgens tegen zijn voorganger. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto bevrijd. Hiervoor is het dak van de auto geknipt. Over het letsel van de gewonde is niks bekend.

Door het ongeval was de Zuidsingel volledig afgesloten. Het verkeer is omgeleid.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (12-11-2012 om 19:02)
Weghalen? en dan.... is dit niet altijd daar van ikke eerst ikke eerst, en op een ander zijn kont gaan zitten want dan kan ik nog gauw mee Gewoon rustig rijden en de beleefdheidsnorm maar eens toepassen , rustig aankomen rijden en niet als een briesend aso stier.
Axelse (12-11-2012 om 18:41)
Zoals je volgens mij op één van de foto's kunt zien, is t voorbij de versmalling gebeurt. Ik rij er elke dag en als je rekening houdt met elkaar en niet te hard rijdt, gaat 't daar altijd goed. En dat is volgens mij precies de bedoeling van de wegversmallingen. Vroeger was 't daar een racebaan!
Herr Denken (12-11-2012 om 18:37)
Wie weet is een "verkeersremmer" waarbij de voertuigen lijnrecht voor een frontale botsing gepositioneerd worden toch niet zo een goed idee ? wat is dan de afremmende werking eigenlijk ? het zien naderen van een frontaaltje met een andere weggebruiker ? kan dat niet wat mens vriendelijker ?
Ikke (12-11-2012 om 18:09)
Je kan en mag ook elkaar voorrang geven . en niet altijd ikke eerst
F. Jansen (12-11-2012 om 18:00)
Heb al meer dan 1 jaar geleden laten weten via het meldpunt "Onveilige verkeerssituaties" dat de Zuidsingel in Axel niet veilig is. Wie het eerst komt wie het eerst maalt,,,zo werkt het nu. Zet borden neer bij welke versmalling men voorrang heeft en wissel dit af per versmalling. Moet er eerst een dode vallen voordat men in actie schiet? Zet voorrangsborden neer of haal die ellendige versmallingen weg. Wie dit heeft bedacht mag zich nu wel eens flink achter de oren krabben.!!!
Tommy (12-11-2012 om 17:54)
Het wordt tijd om de versmallingen te vervangen. Ze werken niet. In plaats van langzamer rijden, geven auto's juist gas. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties en nu ging het goed mis. Ook is de voorrang niet geregeld. Verkeersdrempels werken beter, want daar MOET je wel voor afremmen.
Cookie-instellingen beheren