Weerbericht:
Vannacht regen, overdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval Chinees restaurant

Toegevoegd: 15-11-2012, 10.44 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is woensdagavond een Chinees restaurant overvallen. Er raakte niemand gewond en vermoedelijk was er geen buit. Dat heeft de politie vanochtend pas bekend gemaakt.


Volgens de politie vond de overval even voor 21.00 uur plaats in de Zacharias Jansenstraat in de wijk Nieuw-Middelburg. Een medewerker hoorde rond dat tijdstip plotseling een deur opengaan. Toen ze ging kijken, zag ze een man binnenkomen die direct doorliep naar de toonbank. Hij vroeg om geld en had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich.

De vrouw rende naar achteren om hulp te halen. Als ze samen met een andere medewerker terugkomt, is de overvaller verdwenen. De man heeft voor zover bekend niets meegenomen uit de zaak.

De politie ging op zoek naar de overvaller, maar heeft deze niet meer kunnen vinden. De dader had een hele donkere huidskleur, was ongeveer 1.65 meter lang en had een stevig postuur. De man was 20 tot 30 jaar oud en volledig in het zwart gekleed. Hij droeg een zwarte jas, een zwarte broek, een zwarte sjaal en een had een zwarte capuchon.

Zie ook:
- Dossier Overvallen in Zeeland


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mee eens (15-11-2012 om 18:50)
@Willem Deze moet je eens opsturen naar politiek Den haag. Zal wel niet helpen, maar het kan maar gezegd zijn.
Willem (15-11-2012 om 13:30)
Donker type? als hij wordt "bestraft" krijgt hij 3x / dag te eten--voldoende te drinken--verwarmde 1 persoonskamer met een geuniformeerde butler. hij belt en de butler vraagt naar de wensen van meneer. TV in de cel enz, straf? luilekkerland!! veel ouderen moeten het met minder doen
Cynthia (15-11-2012 om 12:46)
Gelukkig niets buitgemaakt!! De Chinees verdient dit niet. Ze werken hard voor hun geld. Er was overigens wel heel veel politie in de wijk gisteravond. Auto's, motoragent, bikers...
Dropje (15-11-2012 om 12:00)
Kijk dat noem ik nog eens klare taal Henk! Ze worden in ons land veel te veel verwend en beschermd. Als er een overvaller je bedreigt en op je inslaat en je mept terug dan ben jij degene die in de bak beland als hij gewond is geraakt. Goed idee werkkampen!! en de handen uit de mouwen laten steken
Henk (15-11-2012 om 11:32)
Het gaat weer goed in Zeeland! Zou ons dom kabinet niet eens wat meer gaan bezuinigingen op dat gespuis in de bak, ipv van ze lekker op hotel te steken met een tv en een koelkast?? Opsturen naar werkkampen, dan stoppen ze wel met donderen!!!!