Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie-inval in Hulst, zeven arrestaties

Toegevoegd: 17-11-2012, 11.33 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vrijdagavond in Hulst zeven personen aangehouden op verdenking van bezit en handel in verdovende middelen. Vijf van hen werden opgepakt tijdens een inval.


De politie hield 's avonds rond 20.30 uur twee mannen uit Hulst aan op verdenking van het bezit van softdrugs. De arrestanten waren mannen van 19 en 25 jaar oud uit Hulst. Na deze aanhoudingen deed de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie een inval in een woning aan de Churchillweg in Hulst.

Bij de inval werd de 54-jarige bewoner aangehouden. Ook een 17-jarige jongen, een 18-jarige man, een 19-jarige man (allen uit de gemeente Hulst) en een 27-jarige man zonder vaste woon- of verlijfplaats, die zich in de woning bevonden zijn aangehouden.

In de woning is ruim 300 gram weed en een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Tevens is er een vuurwapen in beslag genomen. De 54-jarige bewoner, de 17-jarige jongen en de 19-jarige man zijn voor nader verhoor overgebracht naar Torentijd. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judge (26-11-2012 om 17:40)
@Pareltje: ongefundeerde uitlating. Dit is ten dele (lees goed!) een gevolg van het (inmiddels gewijzigde) gedoogbeleid. @Katrien: Beangstigend is het bezit in hebben van harddrugs en een vuurwapen. Mbt deze feiten hoort een zware straf. Heeft niets met stuurlui te maken, maar met wet en ervaring.
Bertus en prioriteit (26-11-2012 om 11:30)
Het was voorspeld met de komst van de wietpas, het soft drugs circuit heeft zich razend snel omgetoverd tot hard drugs scene met vuurwapen gevaarlijk tuig. maar dat is waar de regering duidelijk met volle bewustzijn voor heeft gekozen. want nu hebben we minder overlast van fout parkerende belgen.
DD (26-11-2012 om 09:30)
He ja, laten we alle handelaren in verdovende middelen hard aanpakken! Alle café's dicht, alle slijterijen sluiten en geen alcohol meer in het restaurant. Wat zullen er minder verkeersdoden vallen, minder vechtpartijen tijdens het uitgaan, en minder comazuipende jongeren. Goed plan!
Pareltje (25-11-2012 om 18:49)
@katrien jij bent zelf een dealer dus hoop dat je weet dat politie dmv reacties nog beter en nauwkeuriger onderzoek kan verichten groeten
Katrien (18-11-2012 om 19:06)
De beste stuurlui staan weer allemaal aan wal. Degene die hier reageren weten er weer alles, van drinken nooit, zijn zelfs nooit jong geweest. Opsluiten kaalplukken, zal allemaal weinig helpen, zolang er vraag is , is er aanbod. Dus gewoon regelen die handel verdient de staat er zelf ook nog wat aan
Johny Leijs (17-11-2012 om 20:17)
Goeie actie van de politie. Opgepakte lui zwaar kaalplukken door bankgelden in beslag te nemen en contract met de bank verbreken. Zet ze op de interne waarschuwing op alle banken. Daders moeten dan voor de rest uit hun leven in dwangbuis stoppen. Zeer hard aanpakken die handel.
Cookie-instellingen beheren