Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 19-11-2012, 18.25 uur - Update: 19-11-2012, 20.08 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een verkeersongeluk in Terneuzen heeft maandagmiddag iemand lange tijd vastgezeten in zijn auto. 

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur op de Binnenvaartweg. Twee personenauto's kwamen met elkaar in botsing op het kruispunt met de Buitenhaven. Eén van de betrokken automobilisten moest door de brandweer worden bevrijd. Pas rond 17.30 uur kon het slachtoffer uit de auto worden gehaald. 


De ambulancedienst kreeg assistentie van de Medische Urgentiegroep (MUG) van het Academisch Ziekenhuis Sint Lucas uit Brugge in België. Het opgeroepen traumateam uit Rotterdam werd niet ingezet. De gewonde is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Over de toestand van de andere automobilist(e) is niets bekend. 

De bestuurder van de andere auto, een 42-jarige man uit de gemeente Terneuzen, is aangehouden door de politie omdat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. 

Vanwege het ongeluk moest het verkeer lange tijd worden omgeleid. Dit zorgde voor extra drukte in de toch al drukke avondspits rondom het sluizencomplex van Terneuzen. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (19-11-2012 om 21:42)
Veel sterkte en beterschap gewenst voor de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren