Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Man (18) komt om bij ongeluk

Toegevoegd: 21-11-2012, 23.28 uur
Door: Roland de Jong

NOORDGOUWE - Bij een verkeersongeval in Noordgouwe op Schouwen-Duiveland is woensdagavond iemand om het leven gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur op de Kloosterweg. Een 18-jarige automobilist is door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom gereden en over de kop gegaan. Het slachtoffer raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Ambulancepersoneel heeft nog geprobeerd de zwaargewonde man te reanimeren, maar dit mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatste overleden.

Op de Kloosterweg lag ten tijde van het ongeluk slik. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld om te achterhalen of de modder heeft bijgedragen aan het plaatsvinden van het ongeluk. Boeren en loonwerkers zijn verplicht hun best te doen om vervuiling van de weg te voorkomen.

Komt er toch slik op de weg of op een fietspad, dan moet dit zo snel mogelijk worden opgeruimd. De vervuiler is altijd aansprakelijk voor eventuele schade of letsel veroorzaakt door slik op de weg. Of dat in deze situatie ook geldt, moet volgens de politie nog worden onderzocht.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten voor het verkeer. De wegbeheerder heeft later op de avond de weg schoongemaakt en weer vrijgegeven voor verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A janse (22-11-2012 om 15:27)
Heel veel sterkte voor iedereen die hem gekent heeft...
J (22-11-2012 om 14:49)
Ik wens de nabestaande veel sterkte met verwerken van het verlies.
Ryan (22-11-2012 om 13:20)
Inderdaad ruim die slik achter je hol op. Levensgevaarlijk! Ben zelf ook al een paar keer bijna uit de bocht geslingerd vanwege ieselijke plakken slik! Sterkte!!!
Schouwennaar (22-11-2012 om 12:13)
Dit jaar is het echt extreem met slik op de weg. maar er word niks tot weinig aan gedaan. gisteren ben ik ook over die weg gereden spekglad je zou het bericht maar krijgen net voor de feestdagen nabestaande heel veel sterke met het grote verlies
P van S (22-11-2012 om 12:00)
Ja heel erg !Net gelijk modder of slik van boeren de schuld geven he ik ben trucker en rijd met suikerbieten dus ik weet PRECIES wat het is maar ik weet wel dat ik altijd snelle gehaaste jonge gasten zie die denken dat ze kunnen rijden maar totaal geen ervaring hebben. Ze remmen pas in de modder !!
Verdrietig (22-11-2012 om 11:35)
Deze jongen wist wat de gevaren van slik op de weg waren. Hij is een boerenzoon... Mijn klasgenoot.. waarom moet dit gebeuren?? heel veel sterkte aan familie, vrienden en kennissen.
Cookie-instellingen beheren