Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

KNRM zet jubilarissen in het zonnetje

Toegevoegd: 25-11-2012, 12.35 uur
© Foto: KNRM
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tijdens een feestelijke bijeenkomst in hotel Duinoord te Vrouwenpolder heeft het reddingstation Veere van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij twee vrijwilligers beloond voor hun trouwe dienst.


KNRM Plaatselijke Commissie voorzitter R.J. van der Zwaag reikte de oorkondes en bijbehorende medailles uit. Vrijdag kwamen plaatselijke bestuur en redders van de KNRM Veere bijeen voor hun eindejaarsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst werd terug geblikt op het afgelopen reddersjaar en werden hoogte- en dieptepunten voor het voetlicht gebracht. 

Als dank en waardering voor hun inzet als redder werd aan Peter van Es en Sal Colpaert, voor respectievelijk 10 en 15 jaar trouwe dienst, de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid uitgereikt door voorzitter R.J. van der Zwaag. Van der Zwaag roemde beiden voor hun inzet en enthousiasme bij het reddingswerk op en om het Veerse Meer. Sal Colpaert verrichtte in zijn 15 jarige dienst in totaal 136 hulpverleningen waarbij hij aan 248 mensen daadwerkelijke hulp of bijstand verleende. Peter van Es was in de afgelopen 10 jaar betrokken bij 222 hulpverleningen en hielp daarbij 439 personen. 

Tijdens de jaarlijkse KNRM bijeenkomst werd ook de nieuwe KNRM bedrijfskleding officieel in gebruik genomen. De redders zijn hiermee voorzien van eenduidige en representatieve kleding voor openbare gelegenheden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren