Weerbericht:
Overdag geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto verliest trailer op N666

Toegevoegd: 28-11-2012, 20.46 uur - Update: 29-11-2012, 08.51 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - De Bernhardweg Oost (N666) bij 's-Gravenpolder is woensdagavond afgesloten geweest vanwege een trailer die was losgeschoten van een vrachtwagen. 
 
Het opmerkelijke voorval vond volgens de politie rond 17.15 uur plaats vlakbij de kruising met de Goesestraatweg. De vrachtwagenchauffeur reed net voorbij de kruising op de Bernhardweg Oost, gaande in de richting van Goes. De trailer raakte los en kwam in de berm tot stilstand.
 
Een kraan van de firma Jac Goud uit Waarde kwam ter plekke om de trailer weer op de weg te krijgen. Het bedrijf was ingeschakeld door bergingsbedrijf Van Mourik uit Goes, die samen met het kraanbedrijf de trailer weer uit de berm haalde. De weg was vanwege het ongeluk tot halverwege de avond gestremd.


Er raakte volgens de politie niemand gewond.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (29-11-2012 om 06:03)
Kun je nagaan dat veel mensen zo dicht achterop een vrachtauto rijdt,zonder dat men nadenkt,want winnen doe je het niet
Cookie-instellingen beheren