Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Auto total loss na hagelbui A58

Toegevoegd: 02-12-2012, 13.12 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 bij Goes is zaterdagavond laat een auto total loss geraakt na een slippartij.

Het voertuig, met daarin één inzittende, raakte rond 23.40 uur tijdens een hagelbui in een slip. Het voertuig belandde naast de weg en kwam in een sloot tot stilstand. De hulpdiensten kregen door dat er sprake was van een ongeval met beknelling. Omdat werd gemeld dat de auto te water was geraakt, werd ook een duikteam opgeroepen. Ook de traumahelikopter werd gewaarschuwd.

De automobilist(e) kon op eigen kracht uit het voertuig komen en bleef ongedeerd. Volgens de politie is de auto vermoedelijk total loss. Het voertuig is weggetakeld door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjan (3-12-2012 om 17:48)
Ik heb die auto zien liggen in de sloot. Denk dat het met de snelheid te maken heeft. Die avond deed het veel regenen en op bepaalde plekken blijft het water op de weg staan. Ik reed 100 km/h. Auto's die mij inhaalden reden zeker 130 km/h met dat weer. Pas je snelheid aan h et weertype aan.
Voorkomen is beter dan winterbanden (3-12-2012 om 12:25)
Begint die onzinnige discussie over winterbanden nu al ? alsof je dan ineens wel als een onverstand kan blijven rijden en je je gedrag helemaal niet meer aan hoeft te passen. en dat is nu juist de oorzaak, de gevolgen proberen af te kopen met dure banden zal nooit helpen. leer gewoon rijden !
Geheim (3-12-2012 om 10:53)
Hallo die persoon vloog met 130 over de weg dus je weet als het slecht weer is niet zo hard moet vliegen en daarom raakte hij in een slip
Gaby (3-12-2012 om 09:59)
@Vlissinger Jij hebt zelf zeker geen esp op je onzinnige auto?
John (3-12-2012 om 09:26)
@Vlissinger, wat een stompzinnige reactie. Een slipcursus is zeker niet zaligmakend. Het draagt bij, maar het lost niet alles op. ABS en ESP onzinige troep? Ben jij een type 'kont tegen de kribbe'? Je klinkt nogal gefrustreerd. Dergelijke middelen zijn al meermaals levensreddend gebleken. zuurpruim.
Willem (3-12-2012 om 08:36)
de beste antislip cursus helpt niets als je onverwacht in een slip raakt in een antislip cursus WEET je dat je gaat slippen en leer je te anticiperen. eenmaal IN een onverwachte slip KAN de cursus nut hebben om er weer heelhuids uit te komen. en dan hopen dat een medeslipper bij je auto weg blijft
Cookie-instellingen beheren