Weerbericht:
Perioden met regen en buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Chaos door gladheid op A58

Toegevoegd: 02-12-2012, 17.32 uur - Update: 02-12-2012, 22.33 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Op de A58 zijn zondag aan het einde van de middag diverse auto's op elkaar gebotst als gevolg van plaatselijke gladheid.
 
Vanaf kwart voor vier hebben zich meerdere ongelukken voorgedaan. In totaal zouden zeker 15 voertuigen betrokken zijn. Eén van de betrokken auto's is een voertuig van de politie. De ambulancedienst heeft betrokkenen gecontroleerd, maar voor zover bekend raakte er niemand ernstig gewond.


Om kwart voor vier deden zich op bijna dezelfde locatie ter hoogte van Goes in beide richtingen van de A58 aanrijdingen plaats. In totaal waren hierbij vijf auto's betrokken. Twee personen, één volwassene en een kind, zijn met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De vijf auto's zijn weggesleept. De weg was tijdelijk volledig afgesloten voor verkeer.

Rond 16.40 uur kwamen zes personenauto's met elkaar in botsing ter hoogte van Arnemuiden. Hierbij raakte niemand gewond. Tot slot raakten om 17.00 uur drie personenauto's betrokken bij een aanrijding op de A58 rond 17.00 uur. Ook hier raakte niemand gewond.

De snelweg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
- (4-12-2012 om 10:45)
@ vlissinger, hou toch aub op met je nodeloze commentaar. Je snapt er geen bal van. Was je erbij? Houdt dan gewoon je commentaar voor je.. Gek!
Betrokkene (4-12-2012 om 10:41)
Ik weet niet wat iedereen hier nou weer makkelijk loopt te praten, Over snelheid matigen en hardrijders en dergelijke. Maar ik heb zondag ook mijn auto in de prak gereden op de a58. met nog GEEN 40km p/u in de hagelbui. En toch ging de auto glijden. Maar praat maar lekker raak. stelletje onwetenden.
Ikke (3-12-2012 om 17:56)
Een goede slipcursus man daar heb je echt iets aan he als je gaat glijden en er zijn daar ook nog andere auto's waar je tegen aan knalt.
Ikke (3-12-2012 om 17:53)
En wie van jullie allen die het hebben over te hard rijden was erbij gisteren? Als je daar niet was op dat moment houd je mond dan over te hard rijden soms heeft dat er helemaal niks mee te maken.
The ripper (3-12-2012 om 17:17)
Kwam gisteren van Amsterdam. Bij Bergen op Zoom ook al fikse hagelbui met witte weg,daar liep het vlekkeloos. Bocht Philip Morris ,altijd een attractie. Voorkomen Is heel simpel. Je laat je gas los ,houd je stuur recht en vooral NIET REMMEN. 95% gaat vol op de rem staan met alle gevolgen van dien.
R.V (3-12-2012 om 16:21)
Erik die politieauto is door iemand anders aangereden die politieagent was slachtoffers aan het helpen DUS VAN DAAR
Cookie-instellingen beheren