Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Schoorsteenbrand Wemeldinge

Toegevoegd: 02-12-2012, 17.50 uur
De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen het rookkanaal geïnspecteerd.
De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen het rookkanaal geïnspecteerd.
© Foto: Danny Lamper
Door: Roland de Jong
WEMELDINGE - De brandweer is vanmiddag ingezet voor een schoorsteenbrand in Wemeldinge.


De brand brak rond 16.10 uur uit aan de Stelhoekweg. De brandweer rukte uit met een tankautospuit en een ladderwagen. De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen het rookkanaal geïnspecteerd.
 
Er raakte niemand gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jammer (3-12-2012 om 13:39)
Ik denk zo dat brandweermensen die met dergelijke 'grote' voertuigen rijden weten wat ze doen. Zeker als er bijvoorbeeld via mobilofoonverkeer e.e.a. is medegedeeld aangaande de situatie terplaatse. Elda Weststrate KOOP eens een mooi boek, en ga lekker lezen. In plaats van deze onzin te vermelden!
Peetjuh (3-12-2012 om 09:51)
Tsjonge dit was niet de eerste brand daar, een paar jaar terug ook al grote brand geweest. Enne Danny leuk je foto's die ze gebruikt hebben :-)
Marco (3-12-2012 om 01:46)
Hopen dat de mannen gelijk het kanaal geveegd hebben. Ze stonden er nu tóch. Als 't kanaal niet al geveegd was, wie betaald dán de kosten ? En mevrouw Elda, als ze mét sirene tijdens de dienst hadden gereden, zou dat óók niet erg gewaardeerd worden. D'r is átijd iets te zeuren.
Elda Weststrate (2-12-2012 om 19:06)
De ladderwagen kwam door Kattendijke. Hij reed met blauwe zwaailichten, echter zonder sirene. Hij reed door op onoverzichtelijke kruising. Gelukkig dat er niemand van rechts kwam, dan had het verkeerd af kunnen lopen.
Cookie-instellingen beheren