Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Jongens opgepakt voor mishandelen man

Toegevoegd: 03-12-2012, 16.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Maandag zijn door de politie twee verdachten aangehouden wegens mishandeling van een man op woensdag 28 november rond 21.10 uur op het Weyevlietpad in Vlissingen. 


Een 46-jarige man fietste die avond vanuit de wijk Bossenburg over het Bossenburgpad richting Scheldemond College. Bij het tunneltje richting Westerzicht stonden vier jongens. De man fietste verder en ging rechtsaf het Weyevlietpad op waar hij werd ingehaald door twee van de jongens De andere twee bevonden zich achter de man.

De jongens riepen de man aan waarop deze stopte. Daarna is de man door de jongens mishandeld. Hij kreeg vuistslagen in het gezicht van één van de jongens en op hetzelfde moment is hij van achteren aangevallen door de andere jongens waarna zij vertrokken.

Voorbijgangers hebben de man geholpen; zij hebben de politie gebeld en hielpen de man bij het zoeken naar zijn bril. De 46-jarige man is bij de Huisartsenpost behandeld aan zijn verwondingen 

Twee van de jongens, 16 en 17 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen, zijn vandaag aangehouden en worden gehoord. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (5-12-2012 om 17:26)
Nee Jeroen, niet de ouders de schuld geven, hun weten ook niet van tevoren dat hun kind een moordenaar, verkrachter, of de dader is. Die gasten hebben zelf de keuze gemaakt om een pestkop, crimineel te zijn niet de ouders. Ok, je heb ouders die hun kind uit sturen om te stelen, weten wij dat? Nee.
Jeroen (5-12-2012 om 10:43)
Hier kan en mag alles,de staat moet eens stoppen om advocaten te betalen voor de criminelen,want deze heren zijn geen haar beter dan deze gasten. De regering heeft het te druk om iedereen om crimineel te maken. Laten ze de ouders voor de kosten opdraaien en medeschuldig veroordelen.
Ellis (5-12-2012 om 10:28)
Ik heb heel veel reacties gelezen, en wanneer gaan de ogen eens open van de regering?? Regering, luister nu eens... STRAF SUPER ZWAAR!! en geen grote pot zalf van een rechter, die het allemaal verzacht. Regering, luister nog een keer en doe je ogen open, zelf heb je beveiliging, doe dat dan minder!!
Ellis (5-12-2012 om 10:20)
Ja Pietj, daar wordt je helemaal koud van verschrikkelijk! Dan hebben ze het ook over aanpakken, ja ... niet meer bij de club spelen, leve de vrijheid!
Ellis (5-12-2012 om 10:18)
Juist Renata, goed gezegd! Zeker volwassen recht! en de daders met gezicht en al in de krant, maar nee dat is zonde... deze dadertjes hebben ook recht ... ja recht zo die gaat naar eenzame opsluiting!
Marco (4-12-2012 om 21:55)
2. Maar als jij je eigen wil verdedigen op jouw eigen manier mag het niet maar een ander jong of ouder mag jou weer wel verrot slaan en trappen, jij moet daarna maar aangifte gaan doen (als je uit het ziekenhuis ben gekomen).
Cookie-instellingen beheren