Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw botst tegen verloren lading

Toegevoegd: 03-12-2012, 19.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTDORPE - Een vrachtwagen met oplegger is maandag rond 09.00 uur in Westdorpe zijn lading verloren. Bij het voorval raakte een vrouw gewond. 


De bestuurder, een 22-jarige man uit Terneuzen, verloor zijn lading in een bocht van de Finlandweg. De lading, twee gewichten van elk 10.000 kilo, kwamen op de weg terecht. Een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 38-jarige vrouw uit Terneuzen, botste frontaal op deze gewichten.

De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek en bleek enkele kneuzingen te hebben. Onderzoek van de politie wees uit dat de lading niet op de goede wijze was vastgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roy S (4-12-2012 om 23:39)
Kan wel weer lezen dat jullie allemaal echte beroep chauffeurs zijn. Staat nergens bij hoe hij het verloren heeft. Weet helaas uit ervaring dat 10 ton zo gemakelijk verschuif. He eerder mede leven voor bijde partijen. (gelukkig maken jullie nooit fouten in je werk)
Luc (4-12-2012 om 20:45)
King of the road...........en zo voelen zich er teveel.
Pietr (4-12-2012 om 19:12)
Och, de automobilisten zijn opeens de beste hoor, en ze denken het weer te weten...terwijl ze nog geen auto achteruit kunnen inparkeren...jullie zouden beter jullie achterlijke, nutteloze comentaar voor jullie houden als je niet precies weet hoe het gebeurt is...
John (4-12-2012 om 17:31)
@Vlissinger: U moeten ze er ook gelijk voor straffen, daar u schijnbaar net zo eigenwijs bent. Er zijn speciale spanbanden voor dit soort gewichten. Die zijn ontworpen om dit vast te houden en niet zoals nu er naast te laten vallen! (Ervaringsdeskundige)
Edj (4-12-2012 om 16:56)
@vlissinger: 10 Ts blijft zonder touwtjes wel liggen?? Waar haalt u dat vandaan? Juist door dit soort gebrek aan kennis van zaken rijden mensen zich plat & borrelen schepen af.. Houzee!
Bertus kan tenminste rijden (4-12-2012 om 10:03)
En wat krijgt de vrachtwagen chauffeur voor deze moordpoging ? een waarschuwingkje ? gelijk groot rijbewijs innemen en verbieden nog als "professioneel" op de weg te werken, want dat kan hij duidelijk helemaal niet, met zeer zeer ernstige gevolgen. echt te onverantwoord voor woorden.
Cookie-instellingen beheren