Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval op Lidl Vlissingen

Toegevoegd: 04-12-2012, 21.30 uur
Foto 1 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordi (8-12-2012 om 23:48)
Ik kom wekelijks 's avonds bij de Lidl en het valt me op dat er meestal bij de ingang van de Agrimarkt tegen sluitingstijd een autootje staat van een beveiligingsbedrijf. Stond die er toen niet? Of komen ze alleen in actie bij de winkel die ze ingehuurd heeft?
Hans Francken (8-12-2012 om 14:05)
Of je het nu leuk vindt of niet de cijfers spreken voor zich. Ongeveer 60% van alle door jongeren gepleegde strafbare feiten in de afgelopen 10 jaar zijn gepleegd door jongens van marokkaanse komaf. Das geen vooroordeel maar een feit.
Theo (8-12-2012 om 11:03)
Beste Cor omdat ze altijd negetief in het nieuws komen zie Almere, opsporing verzocht en ga zo maar door, dus ik denk dat maar steeds door dezelfde bril kijkt zet eens een andere op. ben geen Wilders fan maar heeft hij gelijk het is een MAROKKAANS PROBLEEM. slechte opvoeding zwaarder straffen.
Rob (7-12-2012 om 19:57)
Hoe komt het dat 1 groep negatief bejegend wordt door Nl-ers. Heb met marokanen gewerkt, een spiegel voor zich houden gebeurt niet, altijd een ander die het gedaan heeft.zolang die omslag en integreren geen optie is(lees= trots) verandert niets, niet aan marokanen en niets aan kijk van nl-ers
Vlissinger (7-12-2012 om 17:04)
@Marrokaanse zeeuw Ten eerste schrijf je Marokkaan met 1 R en 2 K's. niet anders om. Ten tweede, Zeeuwse Marokkanen bestaan niet. Je bent pas een Zeeuw als alle ouders van 7 voorgaande generaties hier geboren en getogen zijn. schijnheilig? je krijgt waar je om vraagt.
Ellen (7-12-2012 om 14:53)
Wat een uitspraak [email protected] marokkaanse moslim. zeggen dat het beter is dat een buitenlander een overval pleeg, dan een nederelander kindjes misbruikt of verkracht, nou ik vind dat het geen van beide mag. En dan nog zeggen dat je werk met gedetineerde, nou je was bij mij al lang ontslagen.
Cookie-instellingen beheren