Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gewapende overval op Lidl Vlissingen

Toegevoegd: 04-12-2012, 21.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdagavond rond 19.25 uur is door vermoedelijk drie mannen een gewapende overval gepleegd op de Lidl aan de Papegaaienburg in Vlissingen. 


Op het moment van de overval waren er drie klanten en drie personeelsleden in de winkel aanwezig. Het personeel werd bedreigd met een wapen en de overvallers eisten geld. Zij gingen er met een nog onbekend geldbedrag vandoor. 

Van de daders zijn de volgende signalementen bekend. Dader 1 is ongeveer 1.85 à 1.90 meter lang en heeft een licht getint uiterlijk. Hij droeg een Adidas trainingspak met oranje strepen en Nike Aire Max schoenen. Zijn gezicht was bedekt. Dader 2 is rond de 1.80 à 1.85 meter lang. Hij droeg een donkerblauwe jas. Ook hij had zijn gezicht bedekt. Dader 3 stond op de uitkijk bij de deur van de supermarkt. Hij sprak Arabisch. 

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan en een aantal sporen en goederen veilig gesteld. De politie vraagt ook mensen die iets gezien hebben te bellen met 0900-8844. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (7-12-2012 om 00:14)
@Marrokaanse Zeeeeuw: en jullie praten over schijnheiligheid???? Kijk eerst naar jullie zelf.
Zeeuws meisje (7-12-2012 om 00:11)
Blank,geel,zwart of getint. Het maakt niet uit wat voor kleur je hebt.Het gaat bij de jongeren om een stukje gemiste opvoeding van de ouders.Ik heb bij opsporing verzocht ook blanke gezien. Dader bij M vaatstra was blanke boer.Dus niet altijd oordelen over afkomst maar op opvoeding.
Jeroen (6-12-2012 om 22:31)
Meningsverschillen genoeg, kunnen we het eens zijn dat we gewoon het aso gedrag beu zijn ongeacht door wie of wat ? ik bedoel mij maakt het niet uit wat voor een aso het is, het is een aso, en dat zegt al meer als genoeg.
Op het NOS journaal heden.... (6-12-2012 om 18:29)
Volgend de voltallige 2e kamer m.u.v. Dhr. Wilders is er geen marokanen probleem. zoals er nooit een probleem is, alleen bezuinigingen. maar goed, 98% van de nederlanders is het eens, er is geen probleem met marokanen, zo stemden zij en dus is het zo. nu niet klagen dus. het is uw eigen keuze.
Zeeuw (6-12-2012 om 16:39)
Geweld zie je overal en een nederlander is moet die even goed gestraft worden maar als het islamitisch is gebruiken ze het geloof als excuus of dat ze gediscrimineerd worden maar als nederlander heb je het tegenwoordig soms moeilijker dan als buitenlander dan heb je je handje maar op te houden
Renata (6-12-2012 om 15:51)
Moslima: iedereen draait er maar doekjes om maar kijk naar wat de grensrechter is gebeurd, waren ook weer Marokkanen. Totaal onaangepast in een land waar ze wel allerlei rechten opeisen. En dan praten mensen zoals jij het ook nog goed met onzinnige vergelijken! Trots? Ik zou me schamen!
Cookie-instellingen beheren