Weerbericht:
Eerst zon, later vandaag regen en in het noorden en oosten onweersbuien
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 26 km

Gewapende overval op Lidl Vlissingen

Toegevoegd: 04-12-2012, 21.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdagavond rond 19.25 uur is door vermoedelijk drie mannen een gewapende overval gepleegd op de Lidl aan de Papegaaienburg in Vlissingen. 


Op het moment van de overval waren er drie klanten en drie personeelsleden in de winkel aanwezig. Het personeel werd bedreigd met een wapen en de overvallers eisten geld. Zij gingen er met een nog onbekend geldbedrag vandoor. 

Van de daders zijn de volgende signalementen bekend. Dader 1 is ongeveer 1.85 à 1.90 meter lang en heeft een licht getint uiterlijk. Hij droeg een Adidas trainingspak met oranje strepen en Nike Aire Max schoenen. Zijn gezicht was bedekt. Dader 2 is rond de 1.80 à 1.85 meter lang. Hij droeg een donkerblauwe jas. Ook hij had zijn gezicht bedekt. Dader 3 stond op de uitkijk bij de deur van de supermarkt. Hij sprak Arabisch. 

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan en een aantal sporen en goederen veilig gesteld. De politie vraagt ook mensen die iets gezien hebben te bellen met 0900-8844. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trotse marokkaanse Moslima met een nls paspoort! (6-12-2012 om 14:31)
Tuurlijk keur ik dit allemaal af, alles wat de buitenlanders doen wat slecht is. Het stoort mij heel erg dat er altijd veel wordt gediscusseerd over slechte buitenlanders en de goeie over het hoofd worden gezien. IK HOOP OOK DAT DE OVERVALLERS SNEL WORDEN OPGEPAKT! LEKKER LATEN STRAFFEN!
Ellis (6-12-2012 om 14:20)
Schamende nederlander: Ja kinderen die verkracht worden, is vreselijk, deze zijn voor hun hele leven getekend. een overval..ik heb het zelf een keer mee gemaakt, maar dat ga je niet in je "koude kleren " zitten, het ligt er ook aan hoe het gegaan is.Ben altijd allert als ik in de winkel loopt of zo.
Esther (6-12-2012 om 14:07)
Trotse Moslima. U doet nu net of verkrachtingen uitsluitend door blanken gedaan worden,kijkt u maar eens naar wat er in Afrika oa. met kinderen gebeurt.Het komt wel in de media hier maar dat wil niet zeggen dat het elders niet gebeurt.
Zeeuw (6-12-2012 om 11:34)
De overval is niet goed te praten of nu nederlanders turken of arabieren waren ze moeten gevonden en gestraft worden. elke maatschappij heeft rotte appels, het is Alleen wel dat bij religies mensen uit het oosten vaak geweld bij geconstateerd wordt voorbeelden genoeg,maar zo zijn ze niet allemaal
Schamende nederlander (6-12-2012 om 10:02)
@ trotse moslima, ik zou dan inderdaad liever een overval zonder geweld zien als het geweldsmisdrijf van kinderverkrachting als ik dan per se moet kiezen. een overval gaat maar om geld, kinderen die verkracht worden hebben vaak hun hele leven last ervan.
Ik (5-12-2012 om 23:31)
Achhh die eeuwige ellendige discussie over buitenlanders..zucht !!!! tmaakt nie uit wie het doet het is gewoon triest!!!!!!
Cookie-instellingen beheren