Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval op Lidl Vlissingen

Toegevoegd: 04-12-2012, 21.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdagavond rond 19.25 uur is door vermoedelijk drie mannen een gewapende overval gepleegd op de Lidl aan de Papegaaienburg in Vlissingen. 


Op het moment van de overval waren er drie klanten en drie personeelsleden in de winkel aanwezig. Het personeel werd bedreigd met een wapen en de overvallers eisten geld. Zij gingen er met een nog onbekend geldbedrag vandoor. 

Van de daders zijn de volgende signalementen bekend. Dader 1 is ongeveer 1.85 à 1.90 meter lang en heeft een licht getint uiterlijk. Hij droeg een Adidas trainingspak met oranje strepen en Nike Aire Max schoenen. Zijn gezicht was bedekt. Dader 2 is rond de 1.80 à 1.85 meter lang. Hij droeg een donkerblauwe jas. Ook hij had zijn gezicht bedekt. Dader 3 stond op de uitkijk bij de deur van de supermarkt. Hij sprak Arabisch. 

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan en een aantal sporen en goederen veilig gesteld. De politie vraagt ook mensen die iets gezien hebben te bellen met 0900-8844. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (5-12-2012 om 17:43)
Beste trotse nl-mocro lima, het zou je sieren dat je de feiten erkent van de bv de laatste week . Almere, Rotterdam en nu Vlissingen. Keur dit af, zo moeilijk is dat toch niet?
Trotse Marokkaanse Moslima!! (5-12-2012 om 17:42)
Chantall ; ik durf me hand ervoor in het vuur te steken. Dat als ik 6 soorten buitenlanders naast elkaar zet. Max maar 20% van de Nederlanders de Marokkaan eruit kan halen. Ik werk met gedetineerden en zie op papier wie vaker in aanraking komt met justitie. Dus doe geen uitspraken zonder kennis.
Trotse Nederlandse Marokkaanse Moslima (5-12-2012 om 17:33)
@ Annet ; inderdaad, als dat zou gebeuren zou men vaker met een glimlach door het leven gaan. Maar helaas is dit alleen wat vele denken maar nooit zo handelllen.
Chantal (5-12-2012 om 16:31)
@trotse moslima. het gaat hier niet om nederlanders die kindjes verkrachten, het gaat hier om waarschijnlijk marokkanen die een roofoverval plegen. Graag zouden de Nederlanders wat positiever over buitenlanders denken, alleen zijn er daarvoor te veel rotte appels onder hun.
Lezer (5-12-2012 om 16:20)
@kotsmoe ervan: weet u niet dat Justitie bij een rechtse partij zit? Dus klets geen onzin. En natuurlijk zijn niet alle lichtgetinte mensen criminelen. Deze waren het toevallig wel. Helaas constateer ik regelmatig een gebrek aan opvoeding in sommige milieus. En dan krijg je dit.
Annet (5-12-2012 om 15:48)
@ Trotse Nederlandse Marokkaanse Moslima! ik ben het helemaal met je eens! Het word gewoon tijd dat er heel duidelijk een lijn getrokken word... tot hier en niet verder ongeacht je afkomst of kleur. Je blijft van andermans spullen af(wat dit ook moge zijn of wie dit zijn) en je bezorgt mensen geen trauma`s en een hoop verdriet omdat je graag de stoere gast uit wilt hangen onder vrienden.
Cookie-instellingen beheren