Weerbericht:
Eerst zon, later vandaag regen en in het noorden en oosten onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Gewapende overval op Lidl Vlissingen

Toegevoegd: 04-12-2012, 21.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdagavond rond 19.25 uur is door vermoedelijk drie mannen een gewapende overval gepleegd op de Lidl aan de Papegaaienburg in Vlissingen. 


Op het moment van de overval waren er drie klanten en drie personeelsleden in de winkel aanwezig. Het personeel werd bedreigd met een wapen en de overvallers eisten geld. Zij gingen er met een nog onbekend geldbedrag vandoor. 

Van de daders zijn de volgende signalementen bekend. Dader 1 is ongeveer 1.85 à 1.90 meter lang en heeft een licht getint uiterlijk. Hij droeg een Adidas trainingspak met oranje strepen en Nike Aire Max schoenen. Zijn gezicht was bedekt. Dader 2 is rond de 1.80 à 1.85 meter lang. Hij droeg een donkerblauwe jas. Ook hij had zijn gezicht bedekt. Dader 3 stond op de uitkijk bij de deur van de supermarkt. Hij sprak Arabisch. 

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan en een aantal sporen en goederen veilig gesteld. De politie vraagt ook mensen die iets gezien hebben te bellen met 0900-8844. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (5-12-2012 om 06:28)
Wanneer gaan we eens inzien dat er zeer veel overvallen en andere problemen van agresie door zogenaamde medeburgers word gepleegt en buitenlanders.Niet de goeden! Nederland heeft genoeg aan de eigen boeven. Politiek dit komt weer een groot gedeelte door falen van jullie beleid door de jaren heen!!
Kotsmoe ervan (4-12-2012 om 23:26)
Laten we alles nu niet over 1 kam gaan scheren,. en de daders als slachtoffer zien van onze maatschapij,. en voor 600,000euries aan linkse begeleiders en en buddys meegeven ,...
R (4-12-2012 om 22:36)
Als je nederland binnen komt moet je ook werken.Die arme kinders die voor een paar euro werken worden door deze lui overvallen als ze achter de kassa zitten. En toch weer een dader die we ook op opsporing verzocht zien. Sterkte personeel die hierebij betrokken waren en ook de klanten.
Radeloos (4-12-2012 om 22:11)
Ben je dan nergens meer veilig. Hopelijk worden ze snel opgepakt. Sterkte aan het personeel en de klanten die er op dat moment waren
Zeeland (4-12-2012 om 22:05)
Als er nou eens wat meer info was gegeven over signalement hoe zijn ze gevlucht auto,scooter,fiets niemand ze weg zien gaan? als er een op de uitkijk heeft gestaan moet iemand toch wat gezien hebben ik heb een uur ervoor nog boodschappen gedaan ik schrok toen ik het las
Cookie-instellingen beheren