Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde in windmolen Rilland

Toegevoegd: 06-12-2012, 18.43 uur - Update: 06-12-2012, 23.56 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In Rilland is vanavond iemand ten val gekomen in een windmolen. Het slachtoffer is rond 20.45 uur naar benden gehaald.
 
Het incident gebeurde rond 18.35 uur bij een terrein nabij de kruising Fortweg - Sint Martijnsweg. Volgens de politie is het slachtoffer mogelijk onwel geworden op zo'n 75 meter hoogte, door een luik gevallen en vervolgens een aantal meters lager terecht gekomen.


De traumahelikopter werd ook opgeroepen om te helpen. Het Rope Rescue Team (RRT), het gezamelijke hoogtereddingsteam van de politie en de brandweer, werd ingezet om het slachtoffer naar benden te halen. Dat lukte rond 20.45 uur. De gewonde is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over de verwondingen van het slachtoffer is nog niets bekend.

Het ongeluk vond plaats tijdens werkzaamheden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sandra (7-12-2012 om 06:20)
RRT team jullie hebben mooi werk verricht.Sterkte voor het slachtoffer.
Wim (6-12-2012 om 21:41)
Sterkte aan de familie, enz....
Cookie-instellingen beheren