Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 62 km

Bommelding in hotel Terneuzen

Toegevoegd: 08-12-2012, 23.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Zaterdagmiddag rond 17.15 uur is in Terneuzen een 48-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij een valse bommelding had gedaan. 


De man was twee uur erder een hotel in Terneuzen binnen gelopen en had daar aan een medewerker verteld dat er explosieven lagen in het hotel. De man gaf aan dat de melding serieus genomen moest worden. Daarna vertrok hij weer. Meteen werd de politie ingeschakeld en is een signalement van de man doorgegeven.

Omdat de politie dit soort meldingen zeer serieus neemt, zijn er direct een hoop agenten ingeseind. Zo werd er een ook explosieven-verkenner opgeroepen. In het hotel werden geen explosieven aangetroffen. De man die er van wordt verdacht de valse melding te hebben gedaan in het hotel is om ongeveer 17.15 uur aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij is gehoord. 

Omdat het onderzoek nog niet is afgerond, is de man in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij op een later tijdstip nogmaals gehoord gaat worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
'Ulst (9-12-2012 om 17:20)
Als Torentijd dichtgaat, zouden dan de criminelen en hun families beter ook niet verhuizen naar een plek dichter bij een gevangenis? Hmmn op zich wel een ideetje dan toch?
Harry (9-12-2012 om 13:02)
Als dit inderdaad een valse melding is, en deze man bij zijn volle verstand is hem de rekening van deze operatie presenteren
Zeeuw (9-12-2012 om 00:24)
Waar moeten deze dwaze crimo's naar toe als Torentijd gesloten moet worden? Of ziet Teeven dit niet als zijn probleem?
Cookie-instellingen beheren