Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 248 km

Dode bij ongeval in Nieuwdorp

Toegevoegd: 08-12-2012, 23.49 uur - Update: 09-12-2012, 15.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Bij een ernstig ongeval op de Bernhardweg-West tussen Middelburg en Nieuwdorp is zaterdagavond rond 22.00 uur een 72-jarige automobilist uit Middelburg om het leven gekomen. Zijn passagiere, een 69-jarige vrouw uit Middelburg, is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. 


Bij het incident zijn meerdere personenauto's betrokken. Er zijn twee traumateams opgeroepen en er zijn vijf ambulances ingezet. Ook zijn er diverse brandweervoertuigen ter plaatse geweest.   

Een gezin uit Oostburg (2 volwassenen een een jongetje van 4 jaar) is met onbekende verwondingen eveneens naar het ziekenhuis vervoerd. De 72-jarige automobilist is vermoedelijk op de verkeerde rijbaan terechtgekomen en is daarbij in aanrijding gekomen met de auto waarin het gezin uit Oostburg zat.  

De Bernhardweg-West is afgesloten geweest voor alle verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (9-12-2012 om 10:26)
Sterkte aan alle betrokkenen, wat een ellende weer. Er kan altijd iets misgaan een ongeluk is dan snel gebeurd. Dat laat je niet zomaar los. Heb het zelf ook ervaren heel lang geleden alweer en dat viel gelukkig allemaal mee. Toch vergeet je dat niet zomaar, je doet het er niet om, steun aan allen
Ikke (9-12-2012 om 09:30)
Wat een verschrikkelijk bericht weer. Gecondoleerd voor de familie en sterkte alle mensen en hulpdiensten die erbij betrokken waren
Daan (9-12-2012 om 09:08)
En weer zal er bij een familie voor altijd een stoel leeg blijven bij het avondeten. Sterkte voor de familie en de betrokkenen. En mensen zullen nu wel gaan zeuren over dat er altijd te hard gereden wordt, maar dit maar over aan de VOA ipv zelf conclusies te trekken.
Zeeuwse (9-12-2012 om 09:01)
Oh bah, je zal maar zo een bericht thuis krijgen..... Gecondoleerd en veel sterkte voor iedereen, ook voor de hulpverleners!!!
Monique (9-12-2012 om 00:32)
Je zal als ouders, vriend(in) of wie dan ook maar weer het bericht thuis krijgen, dat je iemand moet missen.... Sterkte iedereen.... ook de overige inzittenden.
Cookie-instellingen beheren