Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto in de sloot bij Heinkenszand

Toegevoegd: 10-12-2012, 10.01 uur
Het eenzijdige ongeval bij Heinkenszand.
Het eenzijdige ongeval bij Heinkenszand.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - Bij een ongeluk tussen Heinkenszand en 's-Heerenhoek is in de nacht van zondag op maandag een 45-jarige man uit de gemeente Borsele gewond geraakt. 


Het eenzijdige ongeval vond rond 00.30 uur plaats op de Heinkenszandseweg. De man raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder zelfstandig uit de auto kon komen is de brandweer opgeroepen. Deze rukte met groot materieel uit maar hoefde niet ingezet te worden.

De man is zelfstandig uit de auto geklommen en opgevangen door de ambulance. Omdat hij onderkoelingsverschijnselen had is hij ter controle naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren