Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
118 files van totaal 481 km

Brutale overvallers in Terneuzen

Toegevoegd: 12-12-2012, 02.22 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen hebben onbekenden vannacht op nog geen 150 meter van het politiebureau een overval gepleegd op een snackbar.


De daders kwamen rond middernacht de snackbar op de hoek van de Rosegracht - Axelsedam - Axelsestraat - Schuttershofweg binnen. De daders waren gewapend en gingen er volgens de politie na de overval te voet vandoor.

De politie heeft in de omgeving gezocht, maar de daders werden niet meer aangetroffen. Er werd ook gebruik gemaakt van een politiehond. Wel werd in de omgeving een verdachte fiets aangetroffen. Deze is door de politie veilig gesteld.

De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Verder is een aangifte opgenomen en zijn getuigen gehoord.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Japio (14-12-2012 om 11:56)
@bakkers & az: opvallende fiets waarschijnlijk. Als iets in Nederland opvalt is t per definitie verdacht; valt iets daarentegen níet op dan is t sowieso gepermitteerd ..
Binnenstad bewoner (14-12-2012 om 01:43)
Het is gewoon triest om te lezen,het gaat hier dag en nacht door en de laatste 2 jaar word het hier alleen maar erger,loslopende honden,drugstoeristen en de overvallen,wij doen 'savonds na 21:00 uur gewoon de deur niet meer open,het word tijd dat de bezem er weer eens door gaat......actie houdgreep.
Adrie. (13-12-2012 om 21:45)
Jaap je snapt het volgens mij niet want een boom met rotte appels moet je omzagen en niet met een uitkering in stand houden En yoyoma jij houd die gasten het hand boven het hoofd maar weet ook dat het tuig is ongeacht hun leeftijd of ken je deze criminelen. Dus hand ze maar aan de boom van Jaap
Marianne (13-12-2012 om 19:26)
Je zou bang worden als je in terneuzen ergens werkt het maakt niet uit waar je werkt snackbar benzinestation ze kunnen overal binnen vallen
Az (13-12-2012 om 13:25)
Neen Bakkers jij bent niet de enige hahahahah
Jan (13-12-2012 om 12:21)
@Yoyoma, dus omdat het 20 jaar geleden volgens jou erger was, is het nu normaal als ze een pistool op je keel zetten? Rare logica hanteer jij. Heb zelf nog nooit een pistool tegen mijn keel gehad, maar ga er gevoeglijk van uit dat ik me dan niet prettig zou voelen.
Cookie-instellingen beheren