Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Man opgepakt na woninginbraak

Toegevoegd: 12-12-2012, 12.12 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Woensdag rond 04.30 is in de Prinses Beatrixlaan in Koudekerke een 41-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van inbraak in een woning in diezelfde straat.


Deze woninginbraak vond rond 04.00 uur plaats. De bewoner werd wakker van geluid en ging poolshoogte nemen. Hij zag nog net een persoon de woning uit rennen en waarschuwde de politie. Er werden twee portemonnees met daarin in totaal enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren, alsmede een paar VVV-bonnen gestolen.

Agenten zagen een manspersoon fietsen en lieten hem stoppen. Het bleek dat deze man, naar later bleek de 41-jarige Vlissinger, in het bezit was van geld en VVV-bonnen. Hij werd aangehouden en naar Torentijd gebracht. Met behulp van een speurhond werden in de omgeving de twee portemonnees gevonden.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (12-12-2012 om 17:40)
Inbraken zijn overal de orde van de dag,omdat winkels,banken ,div.,zaken het allarm bezitten en bij gewone huizen ontbreekt het daar nog al eens aan komt het daar steeds meer voor.Nogmaals in nederland zijn de straffen slecht verdeeld.
Anneke (12-12-2012 om 14:48)
Fijn dat er zo alert gereageerd is door de politie! Goed werk!
Marco (12-12-2012 om 13:18)
Wauwww,.... Gelukkig wordt er is iets gedaan aan die inbraken in Koudekerke. Ik hoop dat er foto's worden vrijgegeven. Zodat de mensen hier op het dorp kunnen zien o wie we voortaan moeten letten. Wij wonen nu 1,5 jaar in Koudekerke, er wordt hier nĂș al vaker ingebroken dan 40 jaar in Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren