Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rechtbank acht verkrachting bewezen

Toegevoegd: 13-12-2012, 16.49 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 27-jarige Vlissinger is vandaag in Middelburg vervoordeeld omdat hij zijn vrouw talloze keren zou hebben verkracht. De man moet een taakstraf van 180 uur uitvoeren. Ook heeft hij een voorwaardelijke celstraf van zes maanden opgelegd gekregen.


De man werd ervan verdacht dat hij in de periode augustus 2008 tot en met eind maart 2010 zijn toenmalige echtgenote talloze keren zou hebben verkracht. De seksverslaafde Vlissinger wilde vooral veel seks en zijn echtgenote aanmerkelijk minder tot helemaal niet. En dus, zo had ze verklaard, liet ze hem zijn gang maar gaan. "Dan was alles tenminste achter de rug." Maar ook dat is een vorm van verkrachting, zo oordeelde de rechtbank.

In haar vonnis hield de rechtbank er duidelijk rekening mee dat het stel er alles aan had gedaan om de relatie in stand te houden, dat de man hulp had gezocht voor zijn seksverslaving en dat hij geen fysiek geweld had gebruikt. Tegen de man was een gevangenisstraf van dertig maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist.

Zie ook:
- 'Man verkrachtte vrouw 100 keer' (29-11-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (14-12-2012 om 09:35)
Hoe bewijzen ze dit dan? Hoe kennen ze bewijzen dat dit zolang is gebeurt.. hebben ze de psychische gesteldheid van deze vrouw wel bekeken ? Als vrouwen tegenwoordig zeggen dat ze verkracht zijn word et gelijk maar geloofd.. als je goed ken liegen ken je in Nederland een man ze hele leven verpesten!
Nel (13-12-2012 om 21:20)
Ik geloof dit helemaal niet hoe bewijzen ze zoiets ?? tegenwoordig zeggen ze dit errug snel dit of misbruik !!!! Triest geval dit en sterkte voor de man
Vlissinger (13-12-2012 om 19:52)
Wat een onzin weer
Cookie-instellingen beheren