Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 395 km

Zeeuwse rijdt tegen geparkeerde auto's

Toegevoegd: 14-12-2012, 10.39 uur
Door: Roland de Jong
ROOSENDAAL - Een vrouw uit Zoutelande is vannacht in Roosendaal tegen drie geparkeerde auto's aangereden.


Het ongeluk gebeurde rond 00.50 uur op de Burgemeester Prinsensingel. De 43-jarige Walcherse werd na de botsing door de politie aangehouden. De vrouw bleek namelijk onder invloed van alcohol te rijden.

Op het politiebureau blies de vrouw 605 ug/l. Haar rijbewijs werd ingevorderd. De politie maakt dossier op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flippie Flink (15-12-2012 om 10:58)
Het grappige is dat bij een ander nieuwsitem de wereld te klein is omdat de politie een keer controleert. Preventie is ook best fijn! Er wordt geroepen om strengere regels, prima, mee eens, maar die moeten ook gehandhaafd worden.
Bertus kan tenminste rijden (15-12-2012 om 09:35)
@ daisy, groot gelijk, de overheid heeft totaal geen zin om er ook maar over na te denken. ze verdienen er te goed aan, aan verslaafden @ ger B, in dat geval zou ik als gedupeerde wel zorgen dat dat geld er kwam, op godfather manier. ze heeft ook genoeg geld om te zuupe toch ? de vieze junk.
Does she know ? (15-12-2012 om 09:25)
Van mij mogen dit soort levensgevaarlijke verslaafden met naam en toenaam en foto in de media. maar ik snap dat dit soort beschermd moet worden, niet tegen zichzelf natuurlijk, maar uit medelijden of zo, van andere alcohol junks denk ik dan. en wie beschermd de niet verslaafden tegen dit soort ?
Koos S. (15-12-2012 om 01:00)
@ Ger B Dat is als je zelf alcohol, medicijnen en/of drugs hebt gebruikt en schade rijd.
Ger B (14-12-2012 om 13:29)
Maar hopen dat de schade niet te groot is voor gedupeerden, want ik had begrepen dat de meeste verzekeringen niet uit keren als er alcohol,medicijnen en /of druggebruik in het geding is.
Daisy (14-12-2012 om 12:54)
Ik denk dat we kunnen zeggen wat we willen hier op hvzeeland maar geloof dat ze er toch geen ene drol mee doen.. Er wordt zoveel nieuws geplaatst over dit soort dingen de laatste tijd. En niemand snapt dat ze geen strengere regels gaan verzinnen voor deze stomme mensen!!!!
Cookie-instellingen beheren