Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Hoogbejaarde vrouw overvallen

Toegevoegd: 14-12-2012, 21.20 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vrijdag aan het begin van de avond een hoogbejaarde vrouw overvallen in haar woning.


Volgens de politie vond de overval rond 18.45 uur plaats in het huis van de 86-jarige vrouw aan de Willem Klooslaan. De politie heeft na de overval een afzetting rondom het huis gemaakt. Er is direct een zoekactie gestart naar de dader(s). Hierbij werd onder meer een politiehond ingezet. Er is niemand aangetroffen.

Het slachtoffer is door de politie overgebracht naar het bureau om te worden gehoord. Voor de vrouw is Slachtofferhulp ingeschakeld. De vrouw is volgens de politie niet gewond geraakt. De technische recherche doet op dit moment onderzoek. De politie heeft een afvalcontainer veilig gesteld die bij de woning stond.

Deze week vonden in Terneuzen ook al twee overvallen plaats. Vorige week vonden twee overvallen een poging daartoe plaats. Dit jaar hebben tot nu toe in Zeeland in totaal een kleine veertig overvallen plaatsgevonden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (15-12-2012 om 21:22)
De schandpaal weer invoeren , en op de markt plaatsen met 'n bord om hun nek met de tekst , ik ben stoer , durf 'n vrouw van 86 jaar te beroven !
Stefan (15-12-2012 om 21:20)
Doodstraf is nog te netjes.... geen straf is goed genoeg!! Aanpakken dit tuig
Nel (15-12-2012 om 20:26)
Degranje en Ron Helemaal mee eens.Maar Jedidja dat meen je niet wat je schrijft.Als we dit zo moeten gaan zien kunnen ze beter een medicijn geven als je 70 bent.Zijn ze van je af. Nee die lui moeten zelf kapot gemaakt wordenHanden eraf en op een zinkend schip tussen de haaien.
Anneke (15-12-2012 om 19:01)
En dan lees ik in het laatste bericht hierover dat ze met z'n drieën waren!!! Het is al zo vreselijk laf om iemand te overvallen, maar dan no met z'n drieën en nog 20 minuten blijven!! ONGEKEND, Ik hoop zo heel erg dat ze gepakt worden en dat ze een straf krijgen waar iedereen van schrikt!
Brutus (15-12-2012 om 18:37)
Tegen de muur en afknallen
Lia (15-12-2012 om 17:47)
Ik sluit mij geheel aan bij de mening van ron en jeroen er is geen recpect meer voor ouderen werk zelf ook met ouderen ik heb wel recpect voor ouderen de opvoeding van deze tijd helpt ook niet veel sterkte voor de vrouw
Cookie-instellingen beheren