Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hoogbejaarde vrouw overvallen

Toegevoegd: 14-12-2012, 21.20 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vrijdag aan het begin van de avond een hoogbejaarde vrouw overvallen in haar woning.


Volgens de politie vond de overval rond 18.45 uur plaats in het huis van de 86-jarige vrouw aan de Willem Klooslaan. De politie heeft na de overval een afzetting rondom het huis gemaakt. Er is direct een zoekactie gestart naar de dader(s). Hierbij werd onder meer een politiehond ingezet. Er is niemand aangetroffen.

Het slachtoffer is door de politie overgebracht naar het bureau om te worden gehoord. Voor de vrouw is Slachtofferhulp ingeschakeld. De vrouw is volgens de politie niet gewond geraakt. De technische recherche doet op dit moment onderzoek. De politie heeft een afvalcontainer veilig gesteld die bij de woning stond.

Deze week vonden in Terneuzen ook al twee overvallen plaats. Vorige week vonden twee overvallen een poging daartoe plaats. Dit jaar hebben tot nu toe in Zeeland in totaal een kleine veertig overvallen plaatsgevonden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DeGranje (15-12-2012 om 17:24)
Ik sluit mij geheel aan bij de mening van Ron. Punt uit!
Ron (15-12-2012 om 16:38)
Ik ben voor de doodstraf,ook voor zulke misdadigers.Punt uit.
Jedidja (15-12-2012 om 16:11)
86 jaar, dan woon je toch véél veiliger in een Bejaardenhuis? Het is, vooral voor ouderen, niet meer verantwoord tegenwoordig, om alléén te wonen.... Heel veel sterkte voor u, mevrouw!
Jeroen (15-12-2012 om 13:18)
Nederland is echt een criminelen land aan het worden. Ze hebben geen respect meer voor ouderen mensen,als ze gepakt worden,dan worden ze beloond door de staat met een gratis advocaat en meneer de rechter beloond ze met een lage straf. Ze moest hun handen er afslaan.
Duijts (15-12-2012 om 10:24)
Wat een smerige laffe honden.. 20 jaar opsluiten..
Parrajumpers (15-12-2012 om 10:18)
Deze mensen komen zich ooit wel tegen waneer hun fam, wat overkomt want deze mensen zijn zijn lager dan wat dan ook.
Cookie-instellingen beheren