Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hoogbejaarde vrouw overvallen

Toegevoegd: 14-12-2012, 21.20 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vrijdag aan het begin van de avond een hoogbejaarde vrouw overvallen in haar woning.


Volgens de politie vond de overval rond 18.45 uur plaats in het huis van de 86-jarige vrouw aan de Willem Klooslaan. De politie heeft na de overval een afzetting rondom het huis gemaakt. Er is direct een zoekactie gestart naar de dader(s). Hierbij werd onder meer een politiehond ingezet. Er is niemand aangetroffen.

Het slachtoffer is door de politie overgebracht naar het bureau om te worden gehoord. Voor de vrouw is Slachtofferhulp ingeschakeld. De vrouw is volgens de politie niet gewond geraakt. De technische recherche doet op dit moment onderzoek. De politie heeft een afvalcontainer veilig gesteld die bij de woning stond.

Deze week vonden in Terneuzen ook al twee overvallen plaats. Vorige week vonden twee overvallen een poging daartoe plaats. Dit jaar hebben tot nu toe in Zeeland in totaal een kleine veertig overvallen plaatsgevonden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fireblade (15-12-2012 om 06:28)
Inderdaad erg laf om zoiets te doen hier moet levenslang voor staan en niet na twee dagen weer buiTen
Piet (15-12-2012 om 04:39)
Walgelijk! heel triest! word tijd voor hardere aanpak.. maarja de mensen stemmen op de verkeerde partijen! btw vlissingen: zoveel huizen te koop, de stad is verloedert, veel negatieve praat er over. die stad is echt verrot
GENOEG (15-12-2012 om 00:07)
Opsporen en voordat de dader(s) overgebracht worden naar het buro, de politie even de andere kant op laten kijken. Dan een paar mensen met knuppels hun gang laten gaan. En als ze dan uit coma ontwaken voor de rest van hun leven in een donker hol op water en (oud) brood. dat zal ze leren, dat tuig!
Marc (14-12-2012 om 23:11)
Jos!,,,,,,,,,,,,! Meer woorden zijn eigenlijk overbodig.
Cas (14-12-2012 om 22:58)
Even wachten tot hij zelf zo oud is en dan laten overvallen, kijken hoe fijn hij dat vind! kansloos figuur.
Anja (14-12-2012 om 22:52)
Walgelijk!!!!!. zulke mensen mogen wat mij betreft van de aardbol verwijderd worden!!!!
Cookie-instellingen beheren