Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hoogbejaarde vrouw overvallen

Toegevoegd: 14-12-2012, 21.20 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vrijdag aan het begin van de avond een hoogbejaarde vrouw overvallen in haar woning.


Volgens de politie vond de overval rond 18.45 uur plaats in het huis van de 86-jarige vrouw aan de Willem Klooslaan. De politie heeft na de overval een afzetting rondom het huis gemaakt. Er is direct een zoekactie gestart naar de dader(s). Hierbij werd onder meer een politiehond ingezet. Er is niemand aangetroffen.

Het slachtoffer is door de politie overgebracht naar het bureau om te worden gehoord. Voor de vrouw is Slachtofferhulp ingeschakeld. De vrouw is volgens de politie niet gewond geraakt. De technische recherche doet op dit moment onderzoek. De politie heeft een afvalcontainer veilig gesteld die bij de woning stond.

Deze week vonden in Terneuzen ook al twee overvallen plaats. Vorige week vonden twee overvallen een poging daartoe plaats. Dit jaar hebben tot nu toe in Zeeland in totaal een kleine veertig overvallen plaatsgevonden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (17-12-2012 om 09:22)
@ Jeremy; hoe krijg je het je strot uit, aan de ouderen heeft het niet gelegen hoor, die hebben zich kapot gewerkt. Als dat niet zo had geweest, dan hadden we er slechter bij gezeten.
Zeeuw (16-12-2012 om 13:31)
Alternatieve straffen uit de middeleeuwen, duimschroeven vieren delen stenigen. Misschien dat ze het dan laten die 5 jaar in de bak of moet ik zeggen op hotel daar gaan ze nix van opsteken hoor
Jeremy (16-12-2012 om 12:28)
@ Alfons, die ouden hebben nederland groot gemaakt ? ik weet niet, maar weet u wel dat nederland in diepe poep zit met miljarden schulden ? wat is daar dan zo groots aan ? wordt wakker !
Kees (15-12-2012 om 23:17)
Beste Jedidja,tegenwoordig mag je alleen nog naar een bejaardenhuis voor je laatste maanden van je leven.Verder zo lang mogelijk in je eigen huisje blijven met wat externe zorgverlening. Overigens mogen die overvallers wel heel trots zijn op zichzelf,heel heldhaftig met 3 man tegen een oud vrouwtje.
Dropje (15-12-2012 om 22:17)
Een smerige laffe daad. Doodstraf? ja ergens wel maar stel dat je onschuldig bent. Een strafkamp met een grote zware kogel aan je been en op water en brood voor 30 jaar lijkt me een beter idee. En niet in de gevangenis verwend worden met alle mogelijke luxe.
Vlissingse (15-12-2012 om 21:29)
@Jedidja, op zo'n leeftijd moet je uitzicht hebben op een mooi levenseinde in je vertrouwde omgeving en niet in een verzorgingshuis als je nog goed fit en bij de tijd bent.
Cookie-instellingen beheren