Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 64 km

Camper uitgebrand naast loods

Toegevoegd: 15-12-2012, 23.21 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In Zierikzee is zaterdagavond een camper uitgebrand. Een loods raakte door de brand beschadigd. 
 
De brand woedde op een terrein aan de Straalweg en werd rond 18.05 uur gemeld. De brandweer schalde binnen tien minuten op naar middelbrand. Twee tankautospuiten kwamen ter plekke om de brand te bestrijden. De brandweer kon niet voorkomen dat de camper volledig uitbrandde.
 
Een hulpverleningsvoertuig is vanuit Bruinisse ter plekke gekomen om een ventilator te brengen. Hiermee is de loods voor zover mogelijk rookvrij gemaakt. Een medewerker van de Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de schade af te handelen. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland hebben onder meer duikspullen die in de schuur stonden rook- en roetschade opgelopen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (17-12-2012 om 23:08)
Ik wens Joop en Felice veel sterkte bij de verwerking van dit verlies. Bel me als ik ergens mee kan helpen.
Marinella (16-12-2012 om 08:10)
Wat een drama niet om de camper maar de 2 hondjes van onze vrienden zaten nog in de camper wat een verlies want het waren zowat hun kinderen. veel sterkte voor Joop en Felice
Cookie-instellingen beheren