Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Man (21) neergestoken in Tholen

Toegevoegd: 15-12-2012, 23.26 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een 21-jarige man uit Tholen is vrijdagavond in zijn woonplaats neergestoken. De dader is voortvluchtig.

Volgens de politie werd de man rond 18.00 uur gewond aangetroffen in de Prins Clauslaan. Hij bleek te zijn gestoken. Er werden ambulances uit Zeeland en West-Brabant opgeroepen en de man werd na behandeling ter plaatse met een ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Hij is buiten levensgevaar.


Uit het politieonderzoek is tot nu toe gebleken dat er voor de Aldi-supermarkt aan de Kotterstraat vermoedelijk onenigheid is ontstaan tussen drie mannen onenigheid. Hierbij is het slachtoffer gestoken. Hij is richting de Prins Clauslaan gevlucht en daar in elkaar gezakt.

De politie heeft een zoekactie gehouden naar de dader maar er werd niemand aangetroffen. Bij het zoeken werd ook een politiehond ingezet. Na de steekpartij zette de politie een deel van de Kotterstraat en de Prins Clauslaan af met linten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Asmae laana hajar coen pim (17-12-2012 om 10:30)
Ik ken de jongen en vind het zielig het zusje zit bij mij in de klas en ze kan zig niet goed consentreren maar er moet toch een reden voor zijn waarvoor hij hem heeft gestoken veel sterkte jonnge man.
Cookie-instellingen beheren