Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Voetgangster gewond bij ongeval

Toegevoegd: 18-12-2012, 10.07 uur
Het verkeersongeval in Meliskerke. Het verkeersongeval in Meliskerke.
Het verkeersongeval in Meliskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
MELISKERKE - Een 39-jarige vrouw uit de gemeente Veere is dinsdagmorgen omstreeks 07.45 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval. 

De vrouw liep met haar hond langs de rijbaan van de Burgemeester Huijsmanstraat in Meliskerke. In een flauwe bocht kwam een 17-jarige bromfietser uit dezelfde gemeente aanrijden. Hij zag de voetgangster op het laatste moment maar toen was het al te laat. Vermoedelijk raakte het stuur van zijn brommer de vrouw waarna beiden ten val kwamen. 


Hulpdiensten kwamen ter plaatse en de rijbaan werd tijdelijk afgesloten voor verkeer tot de hulpverlening klaar was. De 39-jarige vrouw was bij kennis en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De bromfietser had geen letsel opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (19-12-2012 om 20:52)
's Avonds altijd handig om een veiligheidsvestje aan te doen als je met de hond op straat loopt, lampje aan riem hond helpt ook. Hopelijk valt het allemaal mee maar ik zou ook willen weten of de hond niet van schrik is weggelopen???
@marco (19-12-2012 om 15:45)
Primma maar als je dan naast de rijbaan gaat lopen in slecht zich doe dan ook een reflecterend vestje aan ofzo niet de schuld bij en oplossing bij 1 partij leggen, dat is wel zo makkelijk.
... (19-12-2012 om 12:00)
Wie loopt er dan ook op de weg? Er is gewoon een stoep en fietspad ook hoor! zeker midden in een bocht en in het donker is dat gevaarlijk dat zie je nu.
Anoniem (19-12-2012 om 11:30)
Hebben jullie wel eens nagedacht dat de voet ganger als die langs de weg loopt ook zichtbaar moet zijn Het is een kleine moeite om een verlicht vest aan te hebben zeker als je langs de weg loopt Wat ik wel heel gevaarlijk vind in de donker je word dan ook niet zien
Monic (19-12-2012 om 10:05)
Iedereen die langs een rijbaan loopt, of het nu hardlopers zijn of iemand die zijn hond uitlaat, moet zich realiseren dat ze in het donker en bij slecht weer niet goed zichtbaar zijn voor het overige verkeer. Overigens, Marco, staat er nergens dat de bromfietser haast had.
Hans (19-12-2012 om 07:14)
Wat zoekt een voetganger daar op de weg een fietspad een voetpad is er allebei en dan dwars daar lopen dan vraag je er wel een beetje om doe dan op zijn minst een hesje aan of zo!!
Cookie-instellingen beheren